Απόλλων Καλυθιών: Και τυπικά δικοί του Χαλκιαδάκης, Μπαϊρακτάρης

Σημαντικά ενισχυμένος βγήκε μέσα από το Σαββατοκύριακο και χθες, ο Απόλλων Καλυθιών, καθώς πρόσθεσε στο ρόστερ του δύο πολύ καλούς ποδοσφαιριστές, ενώ είχε και δύο ανανεώσεις.

Συγκεκριμένα, αργά το βράδυ του Σαββάτου, η διοίκηση των «κυανοκίτρινων» είχε συνάντηση (αν και αρχικά ήταν να γίνει χθες) με τον μέχρι πρότινος επιθετικό του Άρη, Μάριο Μπαϊρακτάρη.

Ο 28χρονος παίκτης κατάφερε να πάρει την ελευθέρα του από τη διοίκηση του Άρη, λίγη ώρα νωρίτερα κι αμέσως ακολούθησε η επαφή του με τους ανθρώπους του Απόλλωνα, όπου απέμεναν οι λεπτομέρειες της μεταξύ τους συμφωνίας, η οποία και είχε κλείσει πριν αρκετές ημέρες. Κάτι τέτοιο διευθετήθηκε και υπέγραψε το νέο του δελτίο στην ομάδα των Καλυθιών, αποχωρώντας από τον Άρη μετά από πέντε χρόνια συνεργασίας.

Επίσης την επόμενη μέρα, Κυριακή, ανακοινώθηκε από τον «κυανοκίτρινο» σύλλογο η ανανέωση της συνεργασίας του  με τον αρχηγό, Νίκο Νικολό, του οποίου και αυτού η υπόθεση ήταν τυπικής διαδικασίας.

Παίκτης του Απόλλωνα θεωρείται από χθες και ο Αλέξανδρος Χαλκιαδάκης, πρώην ποδοσφαιριστής του Εργοτέλη (έπαιξε μέχρι Β’ εθνική) και του Ηρόδου (Γ’ εθνική), ο οποίος τελευταία αγωνιζόταν στο Ρούβα, ομάδα Α’ τοπικής κατηγορίας του Ηρακλείου Κρήτης. Ο 27χρονος αριστεροπόδαρος που αγωνίζεται στην αριστερή πτέρυγα, θα μετακομίσει στο νησί μας για επαγγελματικούς λόγους και η ομάδα του Απόλλωνα, άδραξε την ευκαιρία, όπου κάτω από άκρα μυστικότητα ήρθε σε συμφωνία μαζί του.

Τέλος, χθες ανανεώθηκε οριστικά και η συνεργασία με τον Γιώργο Γεωργιάδη, κάτι που σημαίνει πως και φέτος ο Απόλλων θα έχει στη μεσαία του γραμμή έναν σπουδαίο παίκτη.

Όσον αφορά στον Μιχάλη Φυλακούρη, η περίπτωσή του είναι περίπλοκη, καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας και ενδέχεται η επιστροφή του να καθυστερήσει αρκετά, αφού ακολουθεί ειδική θεραπεία.

Η ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού του Απόλλωνα, ενδέχεται να συνεχιστεί, αν στην πορεία υπάρξουν περιπτώσεις που μπορούν να τον κάνουν ακόμη καλύτερο. Πάντως μέχρι στιγμής οι εισηγήσεις του προπονητή, Κώστα Καμπούρη, εισακούστηκαν από την επιτροπή μεταγραφών, που έφερε εις πέρας την αποστολή της.

Στο μεταξύ από Δευτέρα (23/7) ξεκινάει η προετοιμασία των «κυανοκίτρινων» κι ενδέχεται τις επόμενες ημέρες, το αργότερο μέχρι Πέμπτη, να καθοριστεί και η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας,  όπου θα γίνει μια πρώτη γνωριμία μεταξύ διοίκησης, προπονητή και ποδοσφαιριστών και θα δοθούν οι πρώτες οδηγίες για την περίοδο της προετοιμασίας.