Με Ταγκάεφ «κλείνει» ο Κλεόβουλος

Με Ταγκάεφ «κλείνει» ο Κλεόβουλος

Με Ταγκάεφ «κλείνει» ο Κλεόβουλος

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 183 ΦΟΡΕΣ

Τον αμυντικό Τσαμπίκο Γιαννιού απέκτησε η ομάδα της Λίνδου, η οποία είπε και επισήμως το «αντίο» της στον Δήμο Παπαοικονόμου

Ο Μπάμπης Ταγκάεφ αναμένεται να «υπογράψει» το τέλος της θερινής μεταγραφικής δραστηριότητας της διοίκησης του Κλεόβουλου.

Οι παράγοντες της τελευταίας και ο 27χρονος μεσοεπιθετικός πλησίασαν τις τελευταίες μέρες σε απόσταση… χειραψίας και χθες το βράδυ επρόκειτο να συναντηθούν, προκειμένου ανανεώσουν τη μεταξύ τους συνεργασία.

Πήρε και Γιαννιού
Μετά τον αμυντικό Μιχάλη Τσελεπίδη και τον επιθετικό Χρήστο Χατζηνικόλα, με τους οποίους συμφώνησε το περασμένο Σάββατο, η διοίκηση του Κλεόβουλου προχώρησε, μία μέρα αργότερα, στην ανακοίνωση της απόκτησης του Τσαμπίκου Γιαννιού. Τα τελευταία χρόνια ο 26χρονος αμυντικός πρόσφερε τις υπηρεσίες του στον Άρη.

Το «αντίο» στον Παπαοικονόμου
Τον πρώην αρχηγό της ομάδας, Δήμο Παπαοικονόμου, αποχαιρέτησε επισήμως ο σύλλογος της Λίνδου:

«Το Δ.Σ. του Κλεόβουλου Λίνδου ανακοινώνει ότι ο Παπαοικονόμου Δήμος δεν θα αγωνίζεται πια με τα χρώματα της ομάδας μας. Ο κύκλος μίας μακρόχρονης (τεσσάρων συνεχόμενων και πέντε συνολικά σεζόν) συνεργασίας ολοκληρώθηκε με διάφορα συναισθήματα εκατέρωθεν να συνοδεύουν αυτόν τον χωρισμό. Ευχόμαστε στον πρώην πια αρχηγό μας καλή συνέχεια και να είναι χαρούμενος και ευτυχισμένος στη νέα του ποδοσφαιρική στέγη, αλλά και στη ζωή του γενικότερα».

Διαβάστε ακόμη

Σε αγώνα στη Γαλλία η Ειρήνη Παπαδημητρίου Σταμπόρη

Ο διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου σε υψηλότερο επίπεδο!

Α’ Κατηγορία ΕΠΣΔ: Έμεινε και μαθηματικά ο Κλεάνθης

Μοναδικές εμπειρίες για τους Παίδες του Κολοσσού στο Μαρμαρίς

Καλή η παρουσία της Κωνσταντίνας Ρεντοπούλου στο «Hereya Open» της Σόφιας

Ένας Κώος στην κορυφή της Ευρώπης

Τώνης Μαρτίνης: «Η Ρόδος είχε στοχοποιηθεί!»

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Σήμερα η 29η αγωνιστική