Νέα ευκαιρία στο τρίτο κάλεσμα της σχολής του Ολυμπιακού στη Ρόδο

Ολοκληρώθηκε και η 2η φάση αξιολόγησης των παιδιών που συμμετέχουν στη στελέχωση της Κ15 της σχολής ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού στη Ρόδο.

Οι τρεις υπεύθυνοι προπονητές, Θρουμουλόπουλος, Μποσγανάς και Ρίκκα, κρατούν λεπτομερώς τις σημειώσεις τους και στο τέλος θα κάνουν την επιλογή τους. Βέβαια θα πραγματοποιηθεί ακόμη μία φάση αξιολόγησης που θα ξεκινήσει σε δύο βδομάδες.

Σ’ αυτήν την 3η και τελευταία θα έχουν την ευκαιρία και όσα παιδιά μέχρι τώρα δεν πήραν μέρος να το κάνουν.

Η σχετική ανακοίνωση της σχολής:

«Η Σχολή Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού στην Ρόδο ενημερώνει ότι ολοκληρώθηκε και η δεύτερη φάση της αξιολόγησης των παιδιών τα οποία έχουν γεννηθεί το 2003 - 2004 - 2005 - 2006 προκειμένου να στελεχώσουν την Κ15.

Το τεχνικό επιτελείο το οποίο αποτελείται από τους Λάζαρο Θρουμουλοπουλο, Γεώργιο Μποσγανά και Αντώνη Ρίκκα, μέσω μιας διαδικασίας προπόνησης με σταθμούς για 90 λεπτά, παρατήρησε τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του κάθε παιδιού, ώστε στην επόμενη συνάντηση σε 15 περίπου ημέρες να αρχίσει να ανακοινώνει τις τελικές επιλογές του.

Η προετοιμασία της Κ15 θα ξεκινήσει την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου.

Όσα παιδιά σε αυτές τις ηλικίες δεν έχουν έρθει για προπονήσεις μπορούν στο επόμενο κάλεσμα να παραστούν στο οποίο θα παρευρίσκεται και εκπρόσωπος από τον Ολυμπιακό».