Προσκύνημα των αποδήμων στους τάφους των πρώην προέδρων

Τους τάφους των πρώην προέδρων του Παρροδιακού Συλλόγου Αμερικής «Απόλλων», πρόκειται να επισκεφτούν σήμερα οι απόδημοι που βρίσκονται στο νησί στο πλαίσιο του προσυνεδρίου του συλλόγου.

Όπως έγινε γνωστό, η πρώτη επίσκεψη γίνεται 09.30 π.μ. στις Καλυθιές (Μοσχής). Ακολουθεί το Γεννάδι περί την 11.00 πρωινή ώρα (Μυρίσης, Κλημαντής, Ε. Αθανασιάδης).

Στις 12.30 μ.μ. στην Προφύλια (Πετρίφης, Παπασάββας), και μετά δύο ώρες στα Απόλλωνα.
Το βράδυ της 18ης Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί ροδίτικη βραδιά στην πλατεία Μαριτσών, ύστερα από πρωτοβουλία του κ. Λ. Κασέκα.

Όπως επισημαίνει σε ενημερωτική του ανακοίνωση ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Ηλίας Τομάζος «προσβλέπουμε με ιδιαίτερα συγκίνηση στο Προσκύνημα τάφων αδελφών μας με μεγάλη υπηρεσία στον Ροδιακό Ελληνισμό Αμερικής.
Προσβλέπουμε με μεγάλη χαρά στο Αντάμωμα όλων μας που είμαστε στη  Ρόδο αυτήν την εβδομάδα. Πόσο το θέλουμε να ήταν μαζί τώρα στη μοναδική όμορφη Ρόδο μας όλοι αυτοί που λείπουν.

Αυτοί που είναι στον Κύριον κεκοιμισμένοι αλλά και με αυτοί που λόγω άλλων αναγκών δεν μπόρεσαν να κάνουν το ταξίδι στη Ρόδο. Αυτές τις ημέρες έντονα όλοι θα είναι στη σκέψη μας, στις ευχές μας.

Ενθυμούμαστε όλους με αισθήματα πλημμυρισμένα από πολλά ευχαριστώ, με ευγνωμοσύνηκαι βαθύ σεβασμό. Σας παρακαλούμε να προτρέψετε όσους είναι στη Ρόδο να συμμετάσχουν στις εργασίεςκαι παράλληλες εκδηλώσεις στα Μαριτσά, στη Σορωνή και στον Ασκληπειό.

Αυτές τις ημέρες οι Πολιτικές και Θρησκευτικές Αρχές της Ρόδου μας με την υποστήριξη Πολιτιστικών και άλλων φορέων για μας προετοιμάζονται»»