Ρόδος: Η μέρα της μεγάλης ελπίδας

Χωρίς προσωρινή διοικούσα επιτροπή, καθώς το Πρωτοδικείο δεν προχώρησε ούτε χθες σε έκδοση απόφασης, αλλά με την ισχυρή ελπίδα να αναδείξει μία βιώσιμη διοίκηση που θα εγγυηθεί για το παρόν και το μέλλον της, ξημέρωσε η σημερινή μέρα για τη Ρόδο. 

Η ανακοίνωση, μέσω της οποίας συγκαλείται η τρίτη κατά σειρά Γενική Συνέλευση, για απόψε στις 19:00 στην αίθουσα εθιμοτυπίας του Δήμου Ρόδου, εξέπληξε ευχάριστα τους φίλους των «ελαφιών», οι οποίοι περιμένουν να επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες που θέλουν ορισμένους από τους παλιούς σημαντικούς παράγοντες του συλλόγου, να έχουν αφήσει στην άκρη τις όποιες διαφορές τους και να ενώνουν τις δυνάμεις τους προκειμένου να ξαναδώσουν στη Ρόδο όραμα και προοπτική! 

Η ανακοίνωση, την οποία υπογράφουν ο πρόεδρος της προηγούμενης Γ.Σ. Μανώλης Βλάχος, καθώς και ο γραμματέας της Μιχάλης Παλαιολόγος, αναφέρει τα ακόλουθα:    
«Ο πρόεδρος και ο γραμματέας της από 9/07/2018 Β’ Γενικής Συνέλευσης του Α.Σ. Ρόδος καλούν τα μέλη (αδιαφόρως αν είναι ταμειακώς τακτοποιημένα) σε τρίτη επαναληπτική Γενική Συνέλευση, με τα ίδια θέματα που είχαν τεθεί και στις δύο προηγούμενες, ιδίως για την ανάδειξη νέου 9μελούς διοικητικού συμβουλίου. 
 Τόπος το Δημαρχείο Ρόδου στις 17/07/2018 και ώρα 19:00, η μέρα Τρίτη και ειδικότερα στην αίθουσα εθιμοτυπικών συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ρόδου».