Έτοιμοι για την επόμενη πρόκληση Παπαδόπουλος και Μαγκούλια

Την ευκαιρία να ξεκουραστούν έχουν ο Χρήστος Παπαδόπουλος και η Μαρία Μαγκούλια, επιστρέφοντας από τη Φινλανδία όπου και συμμετείχαν, εκπροσωπώντας τον δωδεκανησιακό στίβο, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων.

Στο Τάμπερε συγκεκριμένα, η Μαρία Μαγκούλια, αθλήτρια της Ένωσης Καζώνη-Κάλυμνος 2000, αγωνίστηκε στη σφαιροβολία αλλά δεν μπόρεσε να πετύχει κάτι καλύτερο από τη βολή στα 14,17, μένοντας έτσι 9η στο γκρουπ της και 17η συνολικά ανάμεσα σε 24 αθλήτριες που αγωνίστηκαν για μια θέση στον  τελικό.

Ο Χρήστος Παπαδόπουλος ως αντικαταστάτης του τραυματία Γιάννη Γρανιτσιώτη στην ομάδα 4χ100, αγωνίστηκε μαζί με τους Ευάγγελο Καΐκη, Σωτήρη Γραβάνη και Σωτήρη Γκαραγκάνη στην προκριματική σειρά σημειώνοντας επίδοση 40.78 που τους έφερε στην 5η θέση χωρίς να εξασφαλίσουν παρουσία στον τελικό. Αυτή ήταν ουσιαστικά η πρώτη σημαντική εμπειρία εκτός συνόρων για τον σπρίντερ του ΑΟ Καλλιπάτειρα.

Η αποστολή επέστρεψε ευδιάθετη προχθές στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και τα μέλη της ετοιμάζονται για την επόμενη μεγάλη πρόκληση, μιας και όλοι έχουν δείξει σημαντικά αγωνιστικά στοιχεία, ικανά να τους δώσουν διακρίσεις στο κοντινό μέλλον.