Δεν θ’ αγωνιστεί  στο Μονακό  η Κυριακοπούλου

Με προπονήσεις και μόνο, θα συνεχιστεί η προετοιμασία της Νικόλ Κυριακοπούλου έως την αναχώρησή της για τη Γερμανία και το Ευρωπαϊκό Ανδρών-Γυναικών.

Η διοργάνωση θα γίνει στο Βερολίνο από 7 έως και 12 Αυγούστου , με την πρωταθλήτρια του επί κοντώ να θέλει μια πολύ καλή επίδοση στην επιστροφή της εντός αγωνιστικών χώρων μετά τη γέννηση της κόρης της.

Αγωνιζόμενη με τα χρώματα του ΑΓΕΣ Κάμειρος 2009 στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της Πάτρας, ξεκίνησε τον αγώνα της με 4,30 μ., πέρασε με τη δεύτερη τα 4,50 μ. και μετά το 4,65 μ. αλλά είχε καλά άλματα στα 4,76 μέτρα.

Αυτή η επίδοση, της έδωσε την πρωτιά στο αγώνισμα αφού άφησε πίσω της την Ελένη Πόλακ του ΑΟ Μεγάρων (4,40μ.) και την Κατερίνα Βαγενά από τον ΓΣ Κηφισιάς με 4,20.
Η Νικόλ Κυριακοπούλου ακύρωσε τη συμμετοχή της στο Diamond League στο Μονακό ώστε να επικεντρωθεί περισσότερο στις προπονήσεις της και να παρουσιαστεί όπως πρέπει στο Βερολίνο.

Χαρακτηριστική ήταν και η δήλωσή της μετά το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα: "Είμαι πολύ καλά βρίσκω τον παλιό καλό εαυτό μου. Ήξερα πως θα βρω καλές συνθήκες και γι’ αυτό ήθελα να κάνω αυτόν τον αγώνα, παρά το γεγονός ότι χρειάζομαι προπόνηση. Από εδώ και πέρα το πρόγραμμα περιλαμβάνει μόνο προπόνηση και για το λόγο αυτό ακύρωσα τη συμμετοχή μου στο Diamond League του Μονακό".