Λύτρωση και νέα εποχή για τη Ρόδο, με Μαρτίνη και Ντουρουτλή!

Λύτρωση και νέα εποχή για τη Ρόδο, με Μαρτίνη και Ντουρουτλή!

Λύτρωση και νέα εποχή για τη Ρόδο, με Μαρτίνη και Ντουρουτλή!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1293 ΦΟΡΕΣ

Ένα ισχυρό διοικητικό σχήμα που μπορεί να εγγυηθεί την μετάβαση με ασφάλεια στην επόμενη ημέρα, αναδείχθηκε πριν από λίγη ώρα στην γενική συνέλευση της Ρόδου που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εθιμοτυπίας του Δήμου Ρόδου, παρουσία πλήθους μελών και φιλάθλων.

Οι διεργασίες των προηγούμενων ημερών, μπροστά στον κίνδυνο να επικρατήσει το… χάος, κατάφεραν να ενεργοποιήσουν τις δυνάμεις των «πρασίνων», σε σημείο να γραφτεί ουσιαστικά ιστορία, με την παρουσία στο νέο διοικητικό σχήμα ακόμη και παλιών πρόεδρων!

Οι διαφορές του παρελθόντος και οι εγωισμοί μπήκαν στην άκρη και το σύνθημα που επικράτησε ήταν συστράτευση, ενότητα, ομοψυχία.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες της «Ροδιακής» Τόνης Μαρτίνης και Μάκης Ντουρουτλής θα ηγηθούν της προσπάθειας, ενώ στο εννεαμελές Δ.Σ. συμμετέχουν επίσης οι Νίκος Ορφανός, Γιάννης Κάππος, Φρατζής Καλούδης, Μιχάλης Παλαιολόγος, Μανώλης Βλάχος, Θέμης Τζεδάκης και Γιώργος Πόκκιας.

Κοντά στα «ελάφια» δεσμεύτηκαν ότι θα βρίσκονται και οι Κάλλιστος Διακογεωργίου και Αυγουστίνος Γιακάι, παρόλο που δεν θα έχουν επίσημη παρουσία στη διοίκηση, καθώς και άλλοι γνωστοί παράγοντες.

Στόχος είναι να δοθεί μια νέα προοπτική στο ποδοσφαιρικό τμήμα των «ελαφιών», τα οποία υπενθυμίζεται πως επιστρέφουν τη νέα σεζόν στην Α’ κατηγορία Δωδεκανήσου.

Χαρακτηριστική της φιλοσοφίας που θα διέπει τους «πράσινους» είναι η ατάκα που ακούστηκε έντονα κατά τη διάρκεια της Γ.Σ. «όχι να φτιάξουμε ομάδα ό,τι να ναι, αλλά ομάδα όπως πρέπει»!

Διαβάστε ακόμη

Διαγόρας: Το Σάββατο με Παναθηναϊκό Β’

Σαφώς ανώτερος απέναντι στον ΓΣ Δωδεκάνησος ο Άτλας Αθηνών

Ενδιαφέρον στα play off της κατηγορίας ανδρών στο τοπικό μπάσκετ

Κι ο Λούκα Μπραΐκοβιτς τον… χαβά του στο Αλεξάνδρειο!

Crows- Epavlis B.C στον τελικό του Εργασιακού

Στην Εθνική βόλεϊ Κ16 η Σοφία Καλημεράκη του Ροδίων Άθλησις!

Γ’ Εθνική – 32η Αγωνιστική: Πλήρης δράση σήμερα και αύριο

ΑΕΡΑ: Με ενδεκάδα ανάγκης στο Μαρκόπουλο