Γήπεδο μπάσκετ στην Πυλώνα!

Εδώ και τέσσερις μήνες περίπου έχει συμπεριληφθεί στη λίστα με τα δέκα έργα, που θα προχωρήσει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στα νησιά της Δωδεκανήσου, το γήπεδο μπάσκετ στην Πυλώνα, το οποίο θα δώσει, όπως συμβαίνει με κάθε καινούρια εγκατάσταση σε περιοχές όπου παρατηρείται η έλλειψή τους, νέα πνοή στην ανάπτυξη του αθλήματος και στην ενασχόληση της νεολαίας με τον αθλητισμό.

Το έργο, όπως και όλα τα υπόλοιπα εννέα, είναι ενταγμένο και χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων οικονομικού έτους 2018 της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και θα υλοποιηθεί μετά από σύναψη διαβαθμιδικής σύμβασης συνεργασίας με τον Δήμο Ρόδου.

Στην περίπτωση αυτή, η Περιφέρεια, εκτός από τη χρηματοδότηση, έχει εκπονήσει τη σχετική μελέτη και αναλαμβάνει την διαδικασία δημοπράτησης καθώς και την επίβλεψη κατασκευής τους.

Έχει ήδη εγκριθεί η σύναψη Διαβαθμιδικής Σύμβασης μεταξύ του Δήμου Ρόδου και της ΠΝΑΙ για το έργο «Διαμόρφωση χώρου γηπέδου Καλαθοσφαίρισης Πυλώνας» και προ μηνός αποφασίστηκε και η έγκριση της μελέτης του έργου το οποίο έχει προϋπολογισμό 74.400€.