Γήπεδο μπάσκετ στην Πυλώνα!

Γήπεδο μπάσκετ στην Πυλώνα!

Γήπεδο μπάσκετ στην Πυλώνα!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 212 ΦΟΡΕΣ

Εγκρίθηκε η μελέτη από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου για τη διαμόρφωση χώρου γηπέδου καλαθοσφαίρισης, προϋπολογισμού σχεδόν 75 χιλιάδων ευρώ

Εδώ και τέσσερις μήνες περίπου έχει συμπεριληφθεί στη λίστα με τα δέκα έργα, που θα προχωρήσει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στα νησιά της Δωδεκανήσου, το γήπεδο μπάσκετ στην Πυλώνα, το οποίο θα δώσει, όπως συμβαίνει με κάθε καινούρια εγκατάσταση σε περιοχές όπου παρατηρείται η έλλειψή τους, νέα πνοή στην ανάπτυξη του αθλήματος και στην ενασχόληση της νεολαίας με τον αθλητισμό.

Το έργο, όπως και όλα τα υπόλοιπα εννέα, είναι ενταγμένο και χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων οικονομικού έτους 2018 της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και θα υλοποιηθεί μετά από σύναψη διαβαθμιδικής σύμβασης συνεργασίας με τον Δήμο Ρόδου.

Στην περίπτωση αυτή, η Περιφέρεια, εκτός από τη χρηματοδότηση, έχει εκπονήσει τη σχετική μελέτη και αναλαμβάνει την διαδικασία δημοπράτησης καθώς και την επίβλεψη κατασκευής τους.

Έχει ήδη εγκριθεί η σύναψη Διαβαθμιδικής Σύμβασης μεταξύ του Δήμου Ρόδου και της ΠΝΑΙ για το έργο «Διαμόρφωση χώρου γηπέδου Καλαθοσφαίρισης Πυλώνας» και προ μηνός αποφασίστηκε και η έγκριση της μελέτης του έργου το οποίο έχει προϋπολογισμό 74.400€.

Διαβάστε ακόμη

Διαγόρας: Το Σάββατο με Παναθηναϊκό Β’

Σαφώς ανώτερος απέναντι στον ΓΣ Δωδεκάνησος ο Άτλας Αθηνών

Ενδιαφέρον στα play off της κατηγορίας ανδρών στο τοπικό μπάσκετ

Κι ο Λούκα Μπραΐκοβιτς τον… χαβά του στο Αλεξάνδρειο!

Crows- Epavlis B.C στον τελικό του Εργασιακού

Στην Εθνική βόλεϊ Κ16 η Σοφία Καλημεράκη του Ροδίων Άθλησις!

Γ’ Εθνική – 32η Αγωνιστική: Πλήρης δράση σήμερα και αύριο

ΑΕΡΑ: Με ενδεκάδα ανάγκης στο Μαρκόπουλο