Ιπποκράτης: Ματιές σε Καλαμπάκα

Ιπποκράτης: Ματιές σε Καλαμπάκα

Ιπποκράτης: Ματιές σε Καλαμπάκα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 99 ΦΟΡΕΣ

Τον Δημήτρη Καλαμπάκα μοιάζει να «κοιτάζει» έντονα ο Ιπποκράτης Κω, ψάχνοντας τους παίκτες που θα στηρίξουν το νέο του εγχείρημα, το οποίο λογικά θα βρίσκεται στην Α2 Ανδρών.

Ο 29χρονος φόργουορντ, με σημαντική εμπειρία από την κατηγορία, έχοντας αγωνιστεί τα τελευταία χρόνια σε Μαχητές Δόξας Πεύκων και Δόξα Λευκάδας, με θητεία νωρίτερα σε ΠΑΟΚ και ΑΕ Λιβαδειάς, μοιάζει να είναι μία ιδανική περίπτωση και δεν αποκλείεται σύντομα να υπάρξει κίνηση απόκτησής του.

Ο Έλληνας «άσος» ήταν μεταξύ των κορυφαίων της φετινής προσπάθειας της Δόξας Λευκάδας, η οποία στο «νήμα» δεν κατάφερε να πάρει θέση στα playoffs ανόδου της Α2.

Ο ίδιος, ήταν τρίτος σκόρερ της ομάδας, έχοντας κατά μέσο όρο 9.3 πόντους και τέσσερα ριμπάουντ ανά αγώνα και μία δική του μετακίνηση στην Κω, θα αποτελούσε μία αξιόλογη κίνηση από την πλευρά του Ιπποκράτη, με ένα πολύ πιο απαιτητικό πρωτάθλημα να τον περιμένει.

Για την περίπτωσή του, βέβαια, υπάρχει έντονο ενδιαφέρον και από αθηναϊκή ομάδα, που κάνει ήδη δυναμικές κινήσεις, χωρίς να αποκλείεται η «μάχη» με τους Κώους.

Πηγή: basketa.gr

Διαβάστε ακόμη

Α’ Κατηγορία ΕΠΣΔ: Αυτά ισχύουν με τον υποβιβασμό

ΑΕΡΑ-ΙΑΛΥΣΟΣ: Κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα!

Β’ Κατηγορία: Ο Αγγελάκης νέος τεχνικός των Πανθήρων

Συνέχεια αγώνων στο ροδίτικο μπριτζ

Λαμπαδηδρόμος στο Καστελλόριζο ο δρομέας και προπονητής του Ανταίου, Σάββας Πότσος

Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μουάιτάι ο Κλεάνθης Κυριάκου!

Νικητής με απίστευτο ρεκόρ στον Μαραθώνιο Ρόδου ο Κενυάτης Μόουζες Κίπτοο Κούργκατ

Γ' Εθνική: Μεγάλο παιχνίδι στ’ Αφάντου