Έως τέσσερις οι αλλοδαποί σε Γ’ Εθνική και τοπικό

Έως τέσσερις  οι αλλοδαποί σε  Γ’ Εθνική και τοπικό

Έως τέσσερις οι αλλοδαποί σε Γ’ Εθνική και τοπικό

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 166 ΦΟΡΕΣ

Επτά ποδοσφαιριστές που έχουν το δικαίωμα συμμετοχής στις ελληνικές εθνικές ομάδες θα συνεχίσουν να παίζουν υποχρεωτικά καθ’ όλη τη διάρκεια ενός αγώνα

Τουλάχιστον επτά ποδοσφαιριστές που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στις ελληνικές εθνικές ομάδες θα είναι υποχρεωμένες να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν, καθ’ όλη τη διάρκεια ενός αγώνα, οι ομάδες που συμμετέχουν τόσο στη Γ’ Εθνική, όσο και στα τοπικά πρωταθλήματα, διατηρώντας ταυτόχρονα το δικαίωμα να έχουν εντός των γραμμών του γηπέδου τέσσερις αλλοδαπούς αθλητές.

Ο νέος Κανονισμός Αγώνων Ποδοσφαίρου αναφέρει τα ακόλουθα:

«Στους αγώνες των τοπικών και πανελλήνιων ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων και στα πρωταθλήματα γυναικών είναι υποχρεωτική η συμμετοχή στην ενδεκάδα κάθε ομάδας και καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα επτά (7) ποδοσφαιριστών που έχουν δικαίωμα να αγωνίζονται σε ελληνικές εθνικές ομάδες ή που έχουν την ελληνική ιθαγένεια (ελληνική ταυτότητα ή διαβατήριο).

Στους ίδιους αγώνες επιτρέπεται η αναγραφή στο Φ.Α. και η συμμετοχή τους στον αγώνα μέχρι τεσσάρων (4) αλλοδαπών ποδοσφαιριστών που δεν δικαιούνται να αγωνίζονται στις ελληνικές ομάδες. Η αναγραφόμενη έναρξη και λήξη ισχύος στα δελτία αθλητικής ιδιότητας αλλοδαπών ποδοσφαιριστών πρέπει να καλύπτει τη συμμετοχή τους στους αγώνες, άλλως η συμμετοχή είναι αντικανονική».

Διαβάστε ακόμη

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Με νίκη αγκαλιάζουμε την παραμονή μας»

Νέο ρεκόρ συμμετοχών από το εξωτερικό για τον Μαραθώνιο Ρόδου!

ΕΠΣΔ: Το νέο πρόγραμμα στο τοπικό πρωτάθλημα

Ηρακλής Λάρδου-Ποσειδών Καρπάθου: «Καμπάνες» από τη ΔΕΑΒ!

Νίκες στην Καλαμάτα για τα αναπτυξιακά τμήματα πόλο των «Πιγκουίνων»

Ασπίδα Σαλάκου: «Ο σύλλογός μας σταματάει κάθε δραστηριότητα»

Αρκετοί αγώνες βόλεϊ σε Ρόδο και Κω

Περισσότεροι από 3.700 δρομείς στον Μαραθώνιο Ρόδου!