Το “Φεστιβάλ των Συνόρων” στο Αγαθονήσι

Το “Φεστιβάλ των Συνόρων” στο Αγαθονήσι

Το “Φεστιβάλ των Συνόρων” στο Αγαθονήσι

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 211 ΦΟΡΕΣ

Το βορειότερο νησί των Δωδεκανήσων, το γραφικό και φιλόξενο Αγαθονήσι εδραιώνεται και ως καλλιτεχνικός σταθμός με την έκτη διοργάνωση της Α.Μ.Κ.Ε. Παραμεθόριος Δράση “Φεστιβάλ των Συνόρων”.

Η Α.Μ.Κ.Ε. Παραμεθόριος Δράση με σταθερή παρουσία στον πολιτιστικό χώρο των Δωδεκανήσων και υπό την αιγίδα του δήμου Αγαθονησίου διοργανώνει για έκτη συνεχή χρονιά το “Φεστιβάλ των Συνόρων”.

Οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ θα γίνουν την 21η και 22α Ιουλίου στο λιμάνι του Αγίου Γεωργίου και θα λάβουν μέρος τα χορευτικά συγκροτήματα του Λυκείου των Ελληνίδων Ραφήνας, του Λυκείου των Ελληνίδων Παιανίας και του Πολιτιστικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου Αγαθονησίου Υετούσα. Τα χορευτικά συγκροτήματα θα παρουσιάσουν παραδοσιακούς ελληνικούς χορούς από όλη την Ελλάδα με συνοδεία ορχήστρας.

Οι μουσικοί που θα παίξουν στις παραστάσεις είναι οι Μανώλης Κόττορος - βιολί, Γιώργος Κωτσίνης - κλαρίνο, Βασίλης Σμάνης - λαούτο, Λάζαρος Ακριβόπουλος - κρουστά.

Την καλλιτεχνική διεύθυνση του φεστιβάλ έχει ο Μανώλης Κόττορος.

Οι παραστάσεις και τις δύο ημέρες ξεκινούν στις 21.00 και η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Χορηγοί του “6ου Φεστιβάλ των Συνόρων” είναι οι Dodekanisos Seaways, Astra Airlines, Blue Star Ferries, ANE Καλύμνου, Super Markets Σκλαβενίτης.

Διαβάστε ακόμη

Εκπαίδευση Αντιμετώπισης Θαλάσσιας Ρύπανσης ΔΗ.ΛΙ.ΤΑ. Λέρου – Αγαθονησίου στα θέματα της πρόληψης και τυχόν καταστολής Θαλάσσιας Ρύπανσης

Ορκίστηκε για 5η συνεχόμενη θητεία ο Βαγγέλης Κόττορος Δήμαρχος του ακριτικού Αγαθονησίου και οι νέοι δημοτικοί σύμβουλοι

Αγαθονήσι: Παρέμβαση από το υπουργείο Ναυτιλίας

Αγαθονήσι: Ένα μήνα χωρίς πλοίο νησί – Στα όριά τους οι κάτοικοι

Παρέμβαση του πρωθυπουργού για την ακτοπλοϊκή εξυπηρέτηση ζητά ο δήμαρχος Αγαθονησίου

Δήμαρχος Αγαθονησίου εξελέγη ξανά ο Ευάγγελος Κόττορος

Στην τελική φάση η μελέτη του έργου: «Επέκταση Λιμένα Αγαθονησίου»

Αγαθονήσι: Εκεί όπου ο χρόνος κυλάει με άλλη ταχύτητα