«Ελάτε σε ενάμιση μήνα και βλέπουμε…»

«Ελάτε σε ενάμιση μήνα και βλέπουμε…»

«Ελάτε σε ενάμιση μήνα και βλέπουμε…»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 130 ΦΟΡΕΣ

Για «στάση αδιαφορίας» κάνει λόγο ο Αρχάγγελος ΑΣΚ από πλευράς Δήμου Ρόδου, αναφορικά με το θέμα της κατασκευής του κλειστού γυμναστηρίου. Στη μελέτη του έργου έχει «κολλήσει» η υπόθεση

Στα γρανάζια της γραφειοκρατίας έχουν μπλέξει οι άνθρωποι του Αρχάγγελος ΑΣΚ όσον αφορά στην πολυαναμενόμενη κατασκευή του κλειστού γυμναστηρίου στον Αρχάγγελο και παρότι ανά διαστήματα παρουσιάζονται ελπιδοφόρες εξελίξεις γύρω από το θέμα, η καθυστέρηση της έναρξης των εργασιών δεν μπορεί να αποφευχθεί κυρίως γιατί παρατηρείται, σύμφωνα με τους διοικούντες τον σύλλογο, «στάση αδιαφορίας» από την πλευρά του Δήμου Ρόδου.

Εν αντιθέσει, μάλιστα, με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, το ενδιαφέρον της οποίας έχει αποδειχθεί έμπρακτα και το αναγνωρίζουν δημόσια.

Η πιο πρόσφατη εξέλιξη αφορά σε προσπάθεια των μελών της διοίκησης να κλείσουν ραντεβού με τον δήμαρχο, λαμβάνοντας ως απάντηση «ελάτε σε ενάμιση μήνα και βλέπουμε…». Ένα ραντεβού που έχει να κάνει με τη μελέτη του έργου χωρίς την οποία το γήπεδο δεν μπορεί να ξεκινήσει να κατασκευάζεται!

Θέτοντας ως προτεραιότητα την ακριβή ενημέρωση του κόσμου, για το τι γίνεται ή δεν γίνεται με την υπόθεση, ο σύλλογος προέβη σε ανακοίνωση η οποία αναφέρει τα κάτωθι:
«Η ειλικρίνεια και η διαφάνεια στα πεπραγμένα μας συνθέτουν τη φιλοσοφία λειτουργίας του νεοσύστατου σωματείου μας, λαμβάνοντας πάντα υπόψη ότι απευθυνόμαστε ως διοίκηση σε γονείς και παιδιά που αξίζουν σωστής και πρέπουσας αντιμετώπισης.

Η παρούσα επιστολή συντάχθηκε με σκοπό να ενημερώσουμε τους κατοίκους του Αρχαγγέλου αλλά και όλης της Ρόδου για την έως τώρα πορεία συζητήσεων κι επαφών μας με τις τοπικές Αρχές, με αποκλειστικό αντικείμενο την κατασκευή του απαραίτητου για την περιοχή μας αλλά και της Νότιας Ρόδου κλειστού γυμναστηρίου στην επιλεγμένη τοποθεσία “Λειβάδα”.

Το σωματείο μας προσκόμισε στις 3 Απριλίου 2018 έγγραφο προς το Δήμαρχο Ροδίων, κ. Φώτη Χατζηδιάκο, το οποίο έφερε υπογραφές από είκοσι έξι συλλόγους της ευρύτερης περιοχής της Νότιας Ρόδου, από Αρχάγγελο έως Γεννάδι, εκφράζοντας με αυτόν τον τρόπο τη γενικευμένη ανάγκη κατασκευής ενός κλειστού γυμναστηρίου στον Αρχάγγελο.

Σεβαστήκαμε την προφορική δέσμευση του Δημάρχου να εξετάσει το θέμα σε συνάρτηση με το ΣΔΙΤ (Σύμπραξη Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα), θέτοντας ως εναλλακτική λύση την ήδη κατατεθειμένη πρόταση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Έχουν περάσει σχεδόν τρεις μήνες και ο Δήμαρχος δείχνει αδιάφορος για το θέμα αυτό ενώ ο Περιφερειάρχης το προχωρά με έμπρακτο ενδιαφέρον. Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου έχει κάνει το καθήκον της και με το παραπάνω ενώ ο Δήμος Ρόδου απέναντί μας είναι σε στάση αδιαφορίας.

Πριν από δέκα ημέρες, αιτηθήκαμε στη γραμματεία συνάντηση με το Δήμαρχο και η απάντηση ήταν “Σε ενάμιση μήνα και βλέπουμε”!

Κατόπιν τούτου, είμαστε υποχρεωμένοι να ενημερώσουμε τους κατοίκους του Αρχαγγέλου, τους γονείς και τα παιδιά για την εξέλιξη αυτή και να τονίσουμε ότι όποιος σταθεί εμπόδιο στην υλοποίηση ενός τόσο ζωογόνου έργου στην περιοχή μας, θα έχει όνομα κι επίθετο!

Οι γονείς απευθύνονται σε εμάς για το μείζον πρόβλημα των προπονήσεων των παιδιών σε επιεικώς δύσκολες συνθήκες και δεχόμαστε τα εύλογα “πυρά” τους ενώ την ίδια στιγμή ο Δήμος Ρόδου σφυρίζει αδιάφορα!
Ζητάμε το αυτονόητο. Ζητάμε άμεσα συνάντηση με το Δήμαρχο Ρόδου προκειμένου να αποταθούμε στις αρμόδιες Τεχνικές Υπηρεσίες και να δοθεί λύση στο θέμα της μελέτης του έργου.

Αναμένουμε την απάντηση του Δημάρχου.
Για το Δ.Σ. Αρχάγγελος ΑΣΚ».

Διαβάστε ακόμη

Γ’ εθνική κατηγορία: Κρίσιμα παιχνίδια για Ιάλυσο και ΑΕΡΑ

Γιορτή αναπαράστασης των Ολυμπιακών Αγώνων στο 12ο Δημοτικό Σχολείο Ρόδου!

Με 28 μετάλλια επέστρεψαν οι «Πιγκουίνοι» από τη Χαλκίδα!

Ανατροπές προγνωστικών στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκάκι Γυναικών

Στις εγκαταστάσεις του Κένταυρου ο πρόεδρος κι ο προπονητής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας

Σε αγώνα στη Γαλλία η Ειρήνη Παπαδημητρίου Σταμπόρη

Ο διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου σε υψηλότερο επίπεδο!

Α’ Κατηγορία ΕΠΣΔ: Έμεινε και μαθηματικά ο Κλεάνθης