«Η Ρόδος και τα Δωδεκάνησα διψάνε για μπάσκετ»

Στη Ρόδο βρίσκεται ήδη ο Άγγελος Τσάμης, ο οποίος θα δώσει το «παρών» στο 12Hoops Basketball Tournament που διοργανώνει ο Γιάννης Γεωργαλλής με τη στήριξη και τη βοήθεια του ΑΟ Κολοσσός, της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Δήμου Ρόδου (ΔΟΠΑΡ).

Ο πρώην αρχηγός των «θαλασσί» έστειλε το δικό του μήνυμα εν όψει του τουρνουά που αρχίζει αύριο στην πλατεία Ναυάρχου Ιωαννίδη (πίσω από το κτίριο της Περιφέρειας στο Μαντράκι):

«Είναι μία νέα και ωραία προσπάθεια που γίνεται στη Ρόδο. Δέχθηκα με πολλή χαρά την πρόσκληση του Γιάννη Γεωργαλλή να είμαι κι εγώ στο τουρνουά. 

Η Ρόδος και τα Δωδεκάνησα διψάνε για μπάσκετ και πιστεύω ότι το τουρνουά θα έχει πάρα πολύ κόσμο. Εύχομαι πραγματικά μέσα από την καρδιά μου να γίνει θεσμός.

Ο κόσμος πρέπει να έρθει στο γήπεδο που θα στηθεί, να παίξει, να στηρίξει αυτό το τουρνουά, το οποίο είμαι σίγουρος ότι θα στεφθεί με απόλυτη επιτυχία. Ο Γιάννης και όλοι οι διοργανωτές έχουν ετοιμάσει πολλές εκπλήξεις και το θέαμα θα είναι πολύ ωραίο». 

Εξάλλου, οι διοργανωτές αποφάσισαν να δώσουν παράταση για τις δηλώσεις συμμετοχής. Επομένως, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν και σήμερα να επικοινωνήσουν είτε στα γραφεία της ΚΑΕ Κολοσσός (πλατεία Βρούχου, τηλέφωνο 22410-22261) ώρες 10.00’-14.00’ είτε του ερασιτέχνη (οδός Βύρωνος, τηλέφωνο 22410-22665) ώρες 17.00’-21.00’. 

Επίσης, συμμετοχή μπορεί να δηλωθεί διαδικτυακά στη διεύθυνση https://play.fiba3x3.com/events/7c6ad165-57d4-4b7d-9177-f9161811c4e9

Το κόστος συμμετοχής για κάθε άτομο είναι 10 ευρώ και σε όλους θα δοθούν αναμνηστικά μπλουζάκια και νερά προσφορά της εταιρείας ΒΑΠ Κουγιός ΑΒΕΕ.