Παράνομη ναύλωση σκάφους στη Νίσυρο

Παράνομη ναύλωση σκάφους στη Νίσυρο

Παράνομη ναύλωση σκάφους στη Νίσυρο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 123 ΦΟΡΕΣ

Στο πλαίσιο των εντατικών ελέγχων που πραγματοποιούν τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, διαπιστώθηκε, απογευματινές ώρες χθες, από προσωπικό της Λιμενικής Αρχής Νισύρου του Λιμεναρχείου Κω στο λιμένα Μανδρακίου Νίσυρου, ότι το Ε/Γ-Τ/Ρ σκάφος “SIRENE II” σημαίας Γαλλίας, τελούσε υπό καθεστώς παράνομης ναύλωσης, κατά παράβαση του Ν.4256/2014.

Συγκεκριμένα, διαπιστώθηκε η ναύλωση του ανωτέρω πλοίου στο οποίο επέβαιναν οκτώ (08) αλλοδαποί, για το χρονικό διάστημα από 13-07-2018 έως 22-07-2018, χωρίς να έχει συνταχθεί και θεωρηθεί το προβλεπόμενο ναυλοσύμφωνο.

Από τη Λιμενική Αρχή Νισύρου του Λιμεναρχείου Κω, κινήθηκε η διαδικασία επιβολής των προβλεπόμενων διοικητικών κυρώσεων.

Διαβάστε ακόμη

Χρ. Κορωναίος, δήμαρχος Νισύρου: Προτεραιότητα όλων να πέσει άπλετο φως στην υπόθεση και να αναδειχθεί η αλήθεια των γεγονότων

Χιλιάδες κιλά υλικού απέστειλε για ανακύκλωση ο δήμος Νισύρου

Επιτυχία Νισύριων μαθητών σε πανελλήνιο μαθηματικό διαγωνισμό

O δήμος Νισύρου ιδρυτικό μέλος του "Δικτύου Ανθεκτικών Πόλεων"

Επίσκεψη του υφυπουργού Ναυτιλίας στη Νίσυρο για τον εορτασμό της 76ης Επετείου της Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου με την Ελλάδα

Δήμος Νισύρου: Η 8η του Μάρτη είναι ημέρα ορόσημο για τους αγώνες των γυναικών σε όλο τον κόσμο

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας του δήμου Νισύρου

H Νίσυρος στους 1000 δήμους-εταίρους του πανευρωπαϊκού δικτύου «Οικοδομώντας την Ευρώπη μαζί με τους εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης»