Ήθελε να μεταφέρει ναρκωτικά στην Κάρπαθο

Ήθελε να μεταφέρει  ναρκωτικά  στην Κάρπαθο

Ήθελε να μεταφέρει ναρκωτικά στην Κάρπαθο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 906 ΦΟΡΕΣ

Περισσότερα από 450 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης είχε στις βαλίτσες της 24χρονη αλλοδαπή, η οποία επρόκειτο να ταξιδέψει από τον Πειραιά με το πλοίο της γραμμής για να τα μεταφέρει σε 29χρονο στην Κάρπαθο!

Το ταξίδι όμως αυτό δεν έγινε ποτέ, αφού προσωπικό της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τομέα Ασφάλειας και Ανάκρισης του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά διαλεύκανε την υπόθεση και συνέλαβε τόσο την 24χρονη και τον 29χρονο όσο και ένα ζευγάρι αλλοδαπών που φέρονται ως τα άτομα που προμήθευσαν τα ναρκωτικά!

Πιο συγκεκριμένα, όλα ξεκίνησαν στις 16 Ιουλίου το απόγευμα όταν κατά τη διάρκεια ελέγχου που πραγματοποιήθηκε σε πλοίο της γραμμής στο λιμάνι του Πειραιά, με τη βοήθεια του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών «BRUTUS», βρέθηκε η 24χρονη αλλοδαπή, να μεταφέρει μέσα στη βαλίτσας της, μία (01) πλαστική συσκευασία με φυτικά αποσπάσματα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού μεικτού βάρους τριακοσίων τριάντα οκτώ γραμμαρίων (338gr) καθώς και μία (01) συσκευασία με φυτικά αποσπάσματα ακατέργαστης κάνναβης, εκατόν δεκαοκτώ γραμμαρίων (118gr), δηλαδή συνολικό βάρος 456 γραμμάρια.

Στη συνέχεια, η 24χρονη δήλωσε ότι προμηθεύτηκε τις εν λόγω ποσότητες ναρκωτικών ουσιών από το σπίτι του 35χρονου αλλοδαπού και της 38χρονης αλλοδαπής συζύγου του. Ακολούθησε νομότυπη έρευνα στην εν λόγω οικία, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

• μία (01) νάιλον σακούλα με φυτικά αποσπάσματα ακατέργαστης κάνναβης, μικτού βάρους 39 γραμμαρίων,
• μία (01) πλαστική συσκευασία με φυτικά αποσπάσματα ακατέργαστης κάνναβης, μικτού βάρους 7,1 γραμμαρίων,
• μία (01) νάιλον συσκευασία με άγνωστη ουσία, χρώματος λευκού, μεικτού βάρους 25,4 γραμμαρίων,
• δύο (02) ζυγαριές ακριβείας και
• δύο (02) κινητά τηλέφωνα.

Έπειτα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε στο λιμάνι Πηγάδια Καρπάθου κατά τον κατάπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου, συνελήφθη ο 29χρονος, ως αποδέκτης των ουσιών που έφερε η 24χρονη στις αποσκευές της.

Προανάκριση διενεργείται από την Περιφερειακή Ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών (ΠΟΔΙΝ) του Τομέα Ασφάλειας και Ανάκρισης του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, ενώ οι κατασχεθείσες ποσότητες ναρκωτικών ουσιών, πρόκειται να αποσταλούν στο Γενικό Χημείο του Κράτους, προκειμένου να διακριβωθεί το ακριβές βάρος και είδος αυτών.

Διαβάστε ακόμη

Καταγγελία για κακομεταχείριση ζώου

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος στους δύο γονείς

«Κούρεμα» οφειλών άνω των 500.000 ευρώ πέτυχε επιχειρηματίας της Ρόδου

Αποτελέσματα αστυνομικών δράσεων στα  νησιά του Νοτίου Αιγαίου την περασμένη εβδομάδα

Πνίγηκε από τροφή το κοριτσάκι στην Κω - Συνελήφθησαν οι γονείς

Συνελήφθη 54χρονος, υπεύθυνος κέντρου διασκέδασης στη Ρόδο για διακίνηση ναρκωτικών

Επτά άτομα συνέλαβαν οι αστυνομικές αρχές χθες και σήμερα στη Ρόδο

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Δεν αυτοκτόνησε, τον δολοφόνησαν» υποστηρίζει η οικογένειά του