Σε καλό δρόμο οι εργασίες στο βοηθητικό των Καλυθιών

Σε καλό δρόμο οι εργασίες στο βοηθητικό των Καλυθιών

Σε καλό δρόμο οι εργασίες στο βοηθητικό των Καλυθιών

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 144 ΦΟΡΕΣ

Οι άνθρωποι του Απόλλωνα τρέχουν για να προλάβουν να είναι έτοιμο τη Δευτέρα, στο ξεκίνημα της προετοιμασίας

Θετική εξέλιξη έχουν οι εργασίες που γίνονται στα δύο γήπεδα με φυσικό τάπητα στις αθλητικές εγκαταστάσεις των Καλυθιών.

Ειδικά στο κεντρικό γήπεδο ο γεωπόνος, κ. Μαλωΐνας κάνει εξαιρετική δουλειά και αναμένεται όταν παραδοθεί σε έναν περίπου μήνα, θα είναι σε άριστη κατάσταση ο αγωνιστικός του χώρος.

Πολύ καλή δουλειά βέβαια γίνεται και στο βοηθητικό με χλοοτάπητα, όπου με τις απαραίτητες επεμβάσεις, θεωρείται πως από τη Δευτέρα θα είναι «ετοιμοπόλεμο» να δεχθεί τους ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα για την πραγματοποίηση της πρώτης φετινής προπόνησης ενόψει της προετοιμασίας.

Ο γεωπόνος με τις επεμβάσεις του, προσπαθεί να συνεφέρει το χορτάρι που καθημερινά ποτίζεται, έχοντας και τη στήριξη του Γενικού Αρχηγού, Κώστα Παπαστεργίου που κάθε απόγευμα δίνει το “παρών” συμμετέχοντας κι αυτός με το δικό του τρόπο.

Πάντως όσον αφορά στο γήπεδο με τον πλαστικό τάπητα, βρίσκεται σε πολύ κακή κατάσταση, καθώς κρίνεται ακατάλληλο για οποιαδήποτε χρήση. Σύμφωνα με τους ανθρώπους που σχετίζονται με τον χώρο, θεωρείται επικίνδυνο ακόμη και για να αγωνίζονται μικρά παιδιά, αφού εγκυμονούν κίνδυνοι για τραυματισμούς.

Την ερχόμενη Δευτέρα λοιπόν, θα ξεκινήσει την προετοιμασία του ο Απόλλων και όλες οι προπονήσεις θα γίνονται στο βοηθητικό με το χορτάρι. Χθες το βράδυ έγινε και η πρώτη συνάντηση για τη νέα χρονιά, όπου δόθηκαν και οι πρώτες οδηγίες από τον προπονητή Κώστα Καμπούρη, ενόψει του πρώτου σταδίου της προετοιμασίας, της οποίας την επιμέλεια θα έχει ο γυμναστής, Θεόδωρος Σκαρτάδος.

Διαβάστε ακόμη

Με 28 μετάλλια επέστρεψαν οι «Πιγκουίνοι» από τη Χαλκίδα!

Ανατροπές προγνωστικών στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκάκι Γυναικών

Στις εγκαταστάσεις του Κένταυρου ο πρόεδρος κι ο προπονητής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας

Σε αγώνα στη Γαλλία η Ειρήνη Παπαδημητρίου Σταμπόρη

Ο διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου σε υψηλότερο επίπεδο!

Α’ Κατηγορία ΕΠΣΔ: Έμεινε και μαθηματικά ο Κλεάνθης

Μοναδικές εμπειρίες για τους Παίδες του Κολοσσού στο Μαρμαρίς

Καλή η παρουσία της Κωνσταντίνας Ρεντοπούλου στο «Hereya Open» της Σόφιας