Νέα πρόσωπα στη διοίκηση του Νηρέα

Νέα πρόσωπα στη διοίκηση του Νηρέα

Νέα πρόσωπα στη διοίκηση του Νηρέα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 218 ΦΟΡΕΣ

Μπορεί η Ειρήνη Αμερικάνα να παραμένει στην προεδρία, αλλά το ΔΣ έχει πλέον ανανεωθεί, δεδομένου και του νέου αναπτυξιακού προσανατολισμού της ομάδας

Εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης πραγματοποιήθηκαν πριν τρεις μέρες στον Νηρέα, μιας κι αλλάζει φέτος κατά πολύ το πρόσωπο και ο χαρακτήρας της ομάδας.

Η Ειρήνη Αμερικάνα παραμένει στην προεδρία του συλλόγου αλλά στις υπόλοιπες θέσεις έχουν τοποθετηθεί νέα πρόσωπα με όρεξη και ιδέες ανάδειξης πραγματικά του νέου αναπτυξιακού πλάνου. Κατ’ αρχάς θέση αντιπρόεδρου έχει ο Μιλτιάδης Παγκάς, γενική γραμματέας θα είναι η Δώρα Παυλίδου, ενώ ταμίας ο Λεωνίδας Απέριο.

Φέτος ο Νηρέας θα απαρτίζεται από παίκτες νεαρούς σε ηλικία, κυρίως από την Κρεμαστή και τα τμήματα του Φοίβου, οι οποίοι δεν μπορούν να έχουν χρόνο συμμετοχής στην ανδρική ομάδα.

Με τη συμμετοχή τους στη Β’ Κατηγορία θα αποκτήσουν πολύτιμες εμπειρίες και θα έχουν παραστάσεις πλούσιες όταν θα κληθούν ν ‘ αγωνιστούν σε υψηλό επίπεδο. Κύριο λόγο στη δημιουργία αυτού του νέου συνόλου έχει από καιρό ως προπονητής ο Γιώργος Σαββιδάκης, και τις επόμενες μέρες θα γίνουν περισσότερα γνωστά σχετικώς με το ποιοι παίκτες θ’ αποτελέσουν ουσιαστικά τις πρώτες μεταγραφές.

Από το ρόστερ του συλλόγου, έχουν μείνει τέσσερις πιο έμπειροι ποδοσφαιριστές και θα βοηθήσουν με την παρουσία τους κάθε νέο για ένα σύνολο που θα εμπνέει εμπιστοσύνη.

Διαβάστε ακόμη

Με 28 μετάλλια επέστρεψαν οι «Πιγκουίνοι» από τη Χαλκίδα!

Ανατροπές προγνωστικών στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκάκι Γυναικών

Στις εγκαταστάσεις του Κένταυρου ο πρόεδρος κι ο προπονητής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας

Σε αγώνα στη Γαλλία η Ειρήνη Παπαδημητρίου Σταμπόρη

Ο διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου σε υψηλότερο επίπεδο!

Α’ Κατηγορία ΕΠΣΔ: Έμεινε και μαθηματικά ο Κλεάνθης

Μοναδικές εμπειρίες για τους Παίδες του Κολοσσού στο Μαρμαρίς

Καλή η παρουσία της Κωνσταντίνας Ρεντοπούλου στο «Hereya Open» της Σόφιας