Δεν τα βρήκαν ούτε στο… «διαζύγιο» Κλεόβουλος και Πιτσουρδάκης

Δεν τα βρήκαν  ούτε στο… «διαζύγιο» Κλεόβουλος και Πιτσουρδάκης

Δεν τα βρήκαν ούτε στο… «διαζύγιο» Κλεόβουλος και Πιτσουρδάκης

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 173 ΦΟΡΕΣ

Στην ανάγκη να αποκτήσει παίκτη με άλλα αγωνιστικά χαρακτηριστικά απέδωσαν οι Λινδιακοί τη λύση της συνεργασίας με τον έμπειρο αμυντικό

Τη λύση της συνεργασίας της με τον Μιχάλη Πιτσουρδάκη ανακοίνωσε η διοίκηση του Κλεόβουλου, όμως με τρόπο και διατυπώσεις, που προκάλεσαν την έντονη αντίδραση του έμπειρου αμυντικού.

Ο αθλητής διαψεύδει τους ισχυρισμούς των Λίνδιων, υπενθυμίζει πως κάτι του… χρωστάνε από τις μέρες του τραυματισμού του στο γόνατο και δηλώνει διψασμένος για ποδόσφαιρο.

Η ανακοίνωση του συλλόγου:
«Το Δ.Σ. του Κλεόβουλου Λίνδου ανακοινώνει ότι ο Μιχάλης Πιτσουρδάκης δεν θα αγωνίζεται πια με τα χρώματα της ομάδας μας. Ο Μιχάλης είχε έναν τραυματισμό την περυσινή σεζόν, αλλά παρότι η φυσική του κατάσταση είναι σε πάρα πολύ καλή κατάσταση, οι λόγοι της αποχώρησής του είναι η απόφαση της διοίκησης να αποκτήσει παίκτες με διαφορετικά αγωνιστικά χαρακτηριστικά. Ευχόμαστε στον φίλο Μιχάλη καλή συνέχεια».

Η αιχμηρή απάντηση του ποδοσφαιριστή:
«Προς αποκατάσταση της αλήθειας, οι λόγοι της αποχώρησής μου από τον Κλεόβουλο δεν έχουν να κάνουν με κάποια απόφαση της διοίκησης, αλλά με τη δική μου άρνηση να αποδεχθώ, προχθές το βράδυ σε συνάντησή μου με τον πρόεδρο κ. Μυριαλλή, την πρόταση που μου έγινε στις αρχές Ιουλίου.

Το περιεχόμενο της ανακοίνωσης της διοίκησης του Κλεόβουλου με εξέπληξε δυσάρεστα, καθώς δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα.

Ποτέ δεν μου είπαν πως δεν θέλουν να μείνω στην ομάδα επειδή αναζητούν ποδοσφαιριστή με διαφορετικά αγωνιστικά χαρακτηριστικά. Η απόφαση να χωρίσουν οι δρόμοι μας ήταν δική μου.

Επίσης, η διοίκηση αναφέρθηκε στον περσινό τραυματισμό μου στο γόνατο. Αυτό που δεν ανέφερε είναι πως από τη στιγμή που πέρασα την πόρτα του χειρουργείου, ήταν απούσα.

Δεν κατέβαλε ούτε ένα λεπτό του ευρώ, όπως είχε την ηθική υποχρέωση να κάνει, για να καλύψει έστω κι ένα μέρος των μεγάλων εξόδων που απαιτήθηκαν για την εγχείριση, γιατί οφείλω να υπενθυμίσω στους ανθρώπους πως δεν τραυματίστηκα πέφτοντας στο μπάνιο του σπιτιού μου, αλλά ιδρώνοντας και τιμώντας τη φανέλα του Κλεόβουλου σε επίσημο παιχνίδι πρωταθλήματος.

Μετά τον τραυματισμό μου, δεν αξίωσα ούτε ένα ευρώ από τα χρήματα στα οποία συμφωνήσαμε το προηγούμενο καλοκαίρι.

Αυτή είναι η αλήθεια που οφείλει να μάθει ο κόσμος. Δόξα το Θεό, είμαι πλέον γερός και δυνατός, έχω στα χέρια μου την ελευθέρα μου και συνεχίζω να διψάω για ποδόσφαιρο».

Διαβάστε ακόμη

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!

«Κλείνει» ο Καρίκης

Διαγόρας: Ματς «κλειδί» για την παραμονή