Μείγμα νέων και παλιών «χτίζεται» στον Ορφέα

Στιοίχημα με τον εαυτό του έχει βάλει ο προπονητής του Ορφέα, Γρηγόρης Σαρρής.

Θα προσπαθήσει να φτιάξει ομάδα, μέσα από ένα κράμα πολλών νεαρών ταλαντούχων παικτών και ορισμένων έμπειρων, που θα μπορέσει να σταθεί στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας.

Δεν τον φοβίζει αυτό το εγχείρημα, άλλωστε δεν είναι και η πρώτη φορά που το επιχειρεί. Τολμηρός όπως πάντα, δεν διστάζει στις ομάδες που δημιουργεί να δείχνει εμπιστοσύνη στους νεόυς παίκτες και να τους χρησιμοποιεί, αποκομίζοντας απ’ αυτούς το 100% του εαυτού τους.

«Έχουμε έναν καλό κορμό, που με τα νέα παιδιά πιστεύω πως θα μπορέσουμε να φτιάξουμε καλή ομάδα, που θα ξέρει να στέκεται απέναντι σε κάθε αντίπαλο. Σίγουρα χρειάζεται πολύ δουλειά, προσπάθεια και υπομονή, και είναι στοιχεία τα οποία διαθέτουμε…», τόνισε ο τεχνικός του Ορφέα, σε ερώτηση για το πώς βλέπει φέτος την ομάδα, του.

Πάντως δεν αργεί η στιγμή που θα ξεκινίσει το «χτίσιμο», καθώς σε 10 ημέρες (30 Ιουλίου), ξεκινά η προετοιμασία, που θα γίνει στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων, ενώ δύο μέρες νωρίτερα (28/7), θα πραγματοποιηθεί η πρώτησυγκέντρωση.

Ευχές στο Σάββα Γεωργαλλή
Ευχητήριο για τον ποδοσφαιριστή του, Σάββα Γεωργαλλή και τη σύζυγο του Ιωάννα, εξέδωσε η διοίκηση του Ορφέα, με αφορμή την απόκτηση ενός χαριτωμένου μωρού. Τι αναφέρει:

«Το Δ.Σ., οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο του Α.Ο. Ορφέας εύχονται στον αθλητή της ομάδας μας Σάββα Γεωργαλλή και τη σύζυγό του Ιωάννα, να τους ζήσει το κοριτσάκι που έφεραν στον κόσμο. Να έχει υγεία, ευτυχία και να το δουν όπως επιθυμούν».