Στην κληρωτίδα  Κολοσσός,  Ιπποκράτης  και Καλλιθέα!

Την επόμενη Παρασκευή θα πραγματοποιηθούν οι κληρώσεις των εθνικών πρωταθλημάτων καθώς και του Κυπέλλου Ελλάδας που διοργανώνει η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης.

Στην κληρωτίδα θα μπουν ο Κολοσσός και ο Ιπποκράτης για το Κύπελλο Ανδρών, οι Κώοι και για το πρωτάθλημα της Α2 και η Καλλιθέα για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής!

«Την Παρασκευή 27 Ιουλίου 2018 και ώρα 12.00’, θα πραγματοποιηθούν στο Ξενοδοχείο Divani Caravel (αίθουσα Ilissos) οι κληρώσεις της Α2 ανδρών, Β’ Εθνικής ανδρών (1ος όμιλος), Γ’ Εθνικής ανδρών (1ος και 2ος όμιλος), Α1 γυναικών, Α2 γυναικών (1ος όμιλος), Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών και Γυναικών.

Αντίστοιχα τη Δευτέρα 30 Ιουλίου 2018 και ώρα 13.00’, θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα συνεντεύξεων Τύπου του Καυτανζόγλειο Σταδίου στη Θεσσαλονίκη, οι κληρώσεις της Β’ Εθνικής ανδρών (2ος όμιλος), της Γ’ Εθνικής ανδρών (3ος και 4ος όμιλος), της Α2 γυναικών (2ος όμιλος).

Πριν από τις κληρώσεις, θα γίνουν οι απονομές επάθλων και μεταλλίων στα σωματεία που διακρίθηκαν την αγωνιστική περίοδο 2017-18».