Στην κληρωτίδα Κολοσσός, Ιπποκράτης και Καλλιθέα!

Στην κληρωτίδα  Κολοσσός,  Ιπποκράτης  και Καλλιθέα!

Στην κληρωτίδα Κολοσσός, Ιπποκράτης και Καλλιθέα!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 157 ΦΟΡΕΣ

Την επόμενη Παρασκευή θα πραγματοποιηθούν οι κληρώσεις των εθνικών πρωταθλημάτων καθώς και του Κυπέλλου Ελλάδας που διοργανώνει η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης.

Στην κληρωτίδα θα μπουν ο Κολοσσός και ο Ιπποκράτης για το Κύπελλο Ανδρών, οι Κώοι και για το πρωτάθλημα της Α2 και η Καλλιθέα για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής!

«Την Παρασκευή 27 Ιουλίου 2018 και ώρα 12.00’, θα πραγματοποιηθούν στο Ξενοδοχείο Divani Caravel (αίθουσα Ilissos) οι κληρώσεις της Α2 ανδρών, Β’ Εθνικής ανδρών (1ος όμιλος), Γ’ Εθνικής ανδρών (1ος και 2ος όμιλος), Α1 γυναικών, Α2 γυναικών (1ος όμιλος), Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών και Γυναικών.

Αντίστοιχα τη Δευτέρα 30 Ιουλίου 2018 και ώρα 13.00’, θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα συνεντεύξεων Τύπου του Καυτανζόγλειο Σταδίου στη Θεσσαλονίκη, οι κληρώσεις της Β’ Εθνικής ανδρών (2ος όμιλος), της Γ’ Εθνικής ανδρών (3ος και 4ος όμιλος), της Α2 γυναικών (2ος όμιλος).

Πριν από τις κληρώσεις, θα γίνουν οι απονομές επάθλων και μεταλλίων στα σωματεία που διακρίθηκαν την αγωνιστική περίοδο 2017-18».

Διαβάστε ακόμη

Καλή η παρουσία της Κωνσταντίνας Ρεντοπούλου στο «Hereya Open» της Σόφιας

Ένας Κώος στην κορυφή της Ευρώπης

Τώνης Μαρτίνης: «Η Ρόδος είχε στοχοποιηθεί!»

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Σήμερα η 29η αγωνιστική

Διαγόρας: Το Σάββατο με Παναθηναϊκό Β’

Σαφώς ανώτερος απέναντι στον ΓΣ Δωδεκάνησος ο Άτλας Αθηνών

Ενδιαφέρον στα play off της κατηγορίας ανδρών στο τοπικό μπάσκετ

Κι ο Λούκα Μπραΐκοβιτς τον… χαβά του στο Αλεξάνδρειο!