Ροδίων Άθλησις: Η πικρία τους πείσμωσε περισσότερο

Υπάρχει μεγάλη πικρία στο «Ροδίων Αθλησις», που δεν θα μπορέσει τελικά να αγωνισθεί στην Volley League, παίρνοντας ουσιαστικά τη θέση του Εθνικού Πειραιά.

Η ΕΣΑΠ  πήρε την απόφαση να μην  καλύψει το κενό του Εθνικού κι όπως φάνηκε από το σκεπτικό της απόφασης, η Ρόδος θεωρείται μακρινός προορισμός για τις ομάδες της μεγάλης κατηγορίας  και η απόφασή της ήταν ειλημμένη από καιρό. Το «Ροδίων» ενεπλάκη  στο «παιχνίδι»  και ήταν φαβορί για τη θέση αυτή, αλλά οι «κρατούντες» είχαν άλλη άποψη.

Χθες πραγματοποιήθηκε σύσκεψη μεταξύ της Διοίκησης του συλλόγου και της τεχνικής ηγεσίας κι όπως φάνηκε, οι Διοικούντες παρά την πικρία τους, πείσμωσαν περισσότερο για τη φετινή σεζόν, που τους βρίσκει ενωμένους και αποφασισμένους να διεκδικήσουν την άνοδο στη Volley League, φτιάχνοντας ακόμα καλύτερη ομάδα.

Στη χθεσινή συνεδρίαση αποφασίστηκε η δημιουργία μιας ομάδας ικανής για όλα και έτοιμης να πάρει την κατηγορία, μέσα από τους αγώνες του πρωταθλήματος της Α2. 

Παράλληλα μεθοδεύτηκαν από τη Διοίκηση, οι επόμενες κινήσεις για την ολοκλήρωση του ρόστερ. Δεν πρέπει να λησμονεί κανείς, πως είχαν ήδη γίνει κινήσεις πριν από την απόφαση της ΕΣΑΠ, ακόμα και για την απόκτηση παικτών για την Volley League. Το τοπίο πρέπει να ξεκαθαρίσει σε ό,τι άφορα τα μεταγραφικά. 

Το «Ροδίων» χτυπάει την απόκτηση ενός ακραίου, ενός διαγώνιου κι ενός πασαδόρου.