Προσπάθειες επίλυσης των προβλημάτων ΑμΕΑ στο αεροδρόμιο της Ρόδου

Προσπάθειες επίλυσης των προβλημάτων ΑμΕΑ στο αεροδρόμιο της Ρόδου

Προσπάθειες επίλυσης των προβλημάτων ΑμΕΑ στο αεροδρόμιο της Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 221 ΦΟΡΕΣ

Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ «ΑΣΚΛΗΠΕΙΑΔΕΣ» και του Συλλόγου ΑμΕΑ Επαρχίας Ρόδου, επισκέφθηκαν χθες 19/7/2018, το Αεροδρόμιο της Ρόδου «Διαγόρας», και είχαν μια εποικοδομητική συνάντηση με τον Διευθυντή του Αεροδρομίου, Κο Χαλκιά Σπύρο.

Τα μέλη της Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης Ρόδου, που λειτουργεί με επιτυχία για 6η συνεχή χρονιά και αφορά στον χώρο παροχής υπηρεσιών σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες με σκοπό την βελτίωση της ποιότητας ζωής τους και την ένταξή τους στο κοινωνικό σύνολο, αλλά και του Συλλόγου ΑμΕΑ, έθεσαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα ΑμΕΑ στο αεροδρόμιο, όπως η καθυστέρηση στην παραλαβή αποσκευών, η δυσκολία στις θέσεις στάθμευσης κτλ και συζήτησαν με τον Κο Χαλκιά για το πώς μπορεί να γίνει καλύτερη η εξυπηρέτηση των Αμεα που επισκέπτονται το νησί μας.

Ο Κος Χαλκιάς μας επιβεβαίωσε ότι γίνεται κάθε δυνατή προσπάθεια για την επίλυση αυτών των θεμάτων και ότι στο μέλλον υπάρχουν σχέδια για την πλήρη αντιμετώπιση τους.

Διαβάστε ακόμη

Πολλές οι «παρθένες» παραλίες στα Δωδεκάνησα που εντάσσονται στις... απάτητες

Ολοκληρώθηκαν τα αντιπλημμυρικά έργα που χρηματοδότησε η Eurobank

Συλλυπητήρια δήλωση του Γιάννη Παππά για την απώλεια του Κώστα Κωτικώστα

Αλ. Κολιάδης: Ας μην μας κουνάνε το δάχτυλο και ας μην επικαλούνται τη Δημοκρατία αυτοί που έξι μήνες τώρα αρνούνται να αποδεχτούν τη λαϊκή ετυμηγορία

Επίσκεψη γυναικών από το Κέντρο Ημερήσιας Απασχόλησης «Κορωνίς»

Ν. Γερονικόλας: Περί πολιτικής ηθικής

Απεργία δικαστικών υπαλλήλων στις 24 Απριλίου

Μαθήματα πυρόσβεσης σε εθελοντές για λήψη πιστοποίησης στη Ρόδο