Κλεάνθης: Χαλαρό καφεδάκι κι από Δευτέρα… φαρμάκι

Κλεάνθης: Χαλαρό καφεδάκι κι από Δευτέρα… φαρμάκι

Κλεάνθης: Χαλαρό καφεδάκι κι από Δευτέρα… φαρμάκι

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 189 ΦΟΡΕΣ

Αύριο στις 7 το απόγευμα θα συγκεντρωθούν για πρώτη φορά οι ποδοσφαιριστές του Κλεάνθη, οι οποίοι θα λάβουν οδηγίες για την προετοιμασία που ξεκινάει την επομένη. Έναν ακραίο μεσοεπιθετικό, όπως κι έναν κεντρικό αμυντικό, αναζητά ο Ανδρέας Σταύρου

Στους ρυθμούς της νέας αγωνιστικής περιόδου θα αρχίσουν να «αναπνέουν» από αύριο οι ποδοσφαιριστές του Κλεάνθη, καθώς θα συγκεντρωθούν στις 7 το απόγευμα στην καφετέρια Embeeries στο Παραδείσι προκειμένου να γνωριστούν με τον προπονητής τους Ανδρέα Σταύρου και να λάβουν οδηγίες για την προετοιμασία τους.

Η πρώτη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για τις 6 το απόγευμα της προσεχούς Δευτέρας και το παρών αναμένεται να δώσει και ο πρώην επιθετικός της Ρόδου Μανώλης Ευγενικός, η απόκτηση του οποίου θα ανακοινωθεί επισήμως από μέρα σε μέρα.

Ο Ανδρέας Σταύρου θα έχει εξ αρχής στη διάθεσή του το σύνολο των ποδοσφαιριστών του, πλην των δύο που αναζητά στη μεταγραφική αγορά και δεν έχει εντοπίσει ακόμα.

Ο πολύπειρος τεχνικός χρειάζεται έναν ακραίο μεσοεπιθετικό, όπως κι έναν ακόμα κεντρικό αμυντικό, τους οποίους ελπίζει να βρει σύντομα, ώστε να μην αργήσει να τους εντάξει στο σύστημα δουλειάς της ομάδας του.

Διαβάστε ακόμη

Διαγόρας: Ψάχνει για ένα σημαντικό «διπλό»

Δημήτρης Γκαίδας: «Είναι κομβικό παιχνίδι, θέλουμε τη νίκη»

Συνέχεια δράσης στην Basket League, ανακοινώθηκαν οι διαιτητές

Στην Τουρκία για φιλικά παιχνίδια οι Παίδες του Κολοσσού!

Αύριο στην Καλλιθέα το Γ.Σ. Δωδεκάνησος-Άτλας Αθηνών

Νίκος Καραβασίλης και Κωνσταντίνα Ρεντοπούλου στο “Hereya Open”

Ετοιμάζεται πυρετωδώς ο Άγιος Γεώργιος

Η παρουσία στη Μαδέρα δεν επέτρεψε στον Νικόλαο Κοντού να είναι ένας από τους λαμπαδηδρόμους