Κοντά στον Διγενή κι αυτό το καλοκαίρι

Τις τελευταίες δύο νεανικές «πινελιές», οι οποίες θα οριστικοποιήσουν το σχήμα με το οποίο θα αρχίσει να δουλεύει ο Σάσα Γιόνοβιτς στις 30 Ιουλίου στο γήπεδο Κοσκινού (την ίδια μέρα θα γίνει και ο αγιασμός), προετοιμάζει η διοίκηση του Διγενή.

Τις τελευταίες μέρες οι παράγοντές της εστίασαν στις δύο εκδηλώσεις που διοργάνωσε ο σύλλογος με την ευκαιρία των εορτών της Αγίας Μαρίνας και του Προφήτη Ηλία και το αποτέλεσμα τους άφησε κάτι παραπάνω από ικανοποιημένους, δεδομένου πως η τοπική κοινωνία ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά τους και έσπευσε να στηρίξει την προσπάθειά τους.

Άλλες δύο εκδηλώσεις, μέσω των οποίων θα ενισχυθεί το ταμείο του Διγενή, θα διοργανωθούν τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο.

Το «ευχαριστώ» της διοίκησης
Τις ευχαριστίες της σε όλους εκείνους που βοήθησαν τον Διγενή να διοργανώσει με επιτυχία τις εκδηλώσεις του, εκφράζει η διοίκηση του σωματείου. Η ανακοίνωσή της:

«Η διοίκηση του σωματείου μας, μετά το πέρας των δύο εκδηλώσεων της ομάδας μας, αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει τους ανθρώπους που στάθηκαν δίπλα μας στις προσπάθειές μας.

Τον πρόεδρο του διαμερίσματος Κοσκινού κ. Νίκο Μανωλάγκα, τον δικό μας άνθρωπο που βρίσκεται σε κάθε μας προσπάθεια παντού και πάντα δίπλα μας.

Την Εκκλησιαστική Επιτροπή και τον παππά της ενορίας μας πατέρα Ευθύμιο.

 Τον Νικόλαο Σ. Ορφανό για τη στήριξή του σε ό, τι χρειαστήκαμε.
 Τον Φώτη και Αντώνη Χατζηνικόλα (εστιατόριο Koskinou House) για τον εξοπλισμό εστίασης.
 Τον Κώστα και Τσαμπίκο (ψαροταβέρνα «Τσαμπίκος Καβουράκια») για τον εξοπλισμό εστίασης.
 Τον Φώτη Κυριαζή για τον εξοπλισμό εστίασης.

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς!»