Δέκα μέρες εκτός προπονήσεων η Σπανουδάκη

Για δέκα μέρες περίπου θα μείνει εκτός προπονήσεων η Ραφαέλα Σπανουδάκη, κι αυτό εξαιτίας του τραυματισμού της στο πόδι κι ενός οστικού οιδήματος που διαπιστώθηκε μετά τη μαγνητική τομογραφία στην οποία και υπεβλήθη προχθές. 

Η πρωταθλήτρια του ΓΣ Ηλιούπολης αναγκαστικά θ’ απέχει, για να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση στο Ευρωπαϊκό του Βερολίνου και να διεκδικήσει μια καλή θέση στα 100μ. 

Η Ροδίτισσα σπρίντερ τραυματίστηκε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών το περασμένο Σάββατο στην Πάτρα κι έτσι δεν μπόρεσε να συμμετάσχει, πέραν από τα 100, και στα 200μ. που ήταν άλλος ένας στόχος της. 

Αυτός ήταν ο λόγος μάλιστα ο οποίος της στέρησε και τη συμμετοχή στο Βαλκανικό στη Στάρα Ζαγόρα της Βουλγαρίας. Παρόλα αυτά, στην Αχαΐα είχε παρουσία στα 4χ100 αλλά σημασία έχει πια το ότι θα είναι, όπως και να ‘χει, παρούσα στη Γερμανία, αφού οι αγώνες εκεί αποτελούν πρόκληση της από την αρχή της χρονιάς.

Τέλος, αναφέρεται πως η Ραφαέλα Σπανουδάκη είχε συμμετοχή και στο Παγκόσμιο κλειστού στίβου τον περασμένο Μάρτιο στο Μπέρμιγχαμ.