Μαχητής με τα όλα του ο Γιώργος Κοντόγιαννος

Όπως συμβαίνει για τους ποδοσφαιριστές της συντριπτικής πλειοψηφίας των ομάδων της Α’ κατηγορίας, η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της προετοιμασίας έχει ξεκινήσει και για εκείνους του Άρη.

Ο νέος προπονητής τους, Γιώργος Σάββενας, θα τους περιμένει στο γήπεδο Αρχαγγέλου τη Δευτέρα 30 Ιουλίου, αν  και ένας εξ αυτών το έχει ήδη «ποτίσει» με τον ιδρώτα του. Ο λόγος για τον Γιώργο Κοντόγιαννο, ο οποίος προσπαθεί να επανέλθει μετά την εγχείρηση που έκανε προ ολίγων εβδομάδων στο Ηράκλειο Κρήτης προκειμένου να ξεπεράσει ένα σοβαρό πρόβλημα στον αχίλλειο.

Η αποθεραπεία του 33χρονου μέσου εξελίσσεται καθ’ όλα ομαλά κι εφόσον η εξέταση, την οποία θα κάνει εντός των ημερών, επιβεβαιώσει την καλή κατάσταση στην οποία βρίσκεται πλέον το πόδι του, ο ένας εκ των αρχηγών και σημαντικότερων ποδοσφαιριστών του Άρη θα ακολουθήσει το πρόγραμμα των συμπαικτών του από την πρώτη κιόλας μέρα των προπονήσεων.

Κατά τα άλλα, η επισημοποίηση της απόκτησης του Τάσου Παλάζη, καθώς και μίας ακόμα σημαντικής προσθήκης, απομένει για να αποκτήσει ο Γιώργος Σάββενας πληρότητα στο «οπλοστάσιό» του.

Τέλος, στο στέκι τους στην κεντρική πλατεία του Αρχαγγέλου συνεχίζουν να λειτουργούν οι «κιτρινόμαυροι». Καθημερινά, από το απόγευμα και μέχρι αργά το βράδυ, οι άνθρωποι του Άρη υποδέχονται δεκάδες φίλους του συλλόγου, στους οποίους προσφέρουν παραδοσιακό σουβλάκι και άλλα εδέσματα.