Στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα στόχευσε ο ΣΠΠΔ

Στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα  στόχευσε ο ΣΠΠΔ

Στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα στόχευσε ο ΣΠΠΔ

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 96 ΦΟΡΕΣ

Τις προτάσεις τους ενόψει της συγκρότησης των προκηρύξεων των διοργανώσεων της νέας σεζόν, κατέθεσαν στην ΕΠΣΔ οι προπονητές ποδοσφαίρου

Σειρά προτάσεων, οι περισσότερες εκ των οποίων αναφέρονται στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα και κρίνονται ως σημαντικές για την αναβάθμισή τους, κατέθεσε στην ΕΠΣΔ και ενόψει του καταρτισμού των προκηρύξεων των διοργανώσεων της νέας σεζόν, ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Δωδεκανήσου.

Η εισήγηση των προπονητών είναι προϊόν των αποφάσεων που έλαβαν στις 9 Ιουλίου και το περιεχόμενό της είναι το ακόλουθο:

«•Διπλωματούχοι προπονητές σε όλες τις κατηγορίες ,ανδρών και αναπτυξιακών ηλικιών Κ16, Κ14, Κ12, Κ10, Κ8, Κ6. Με την δήλωση συμμετοχής των σωματείων στα αντίστοιχα πρωταθλημάτων να δηλώνονται και οι διπλωματούχοι προπονητές. Σε περίπτωση όπου, σωματείο, δεν έχει διπλωματούχο προπονητή σε δεκαπέντε ημέρες να πρoβλεφθεί, ποινή, αφαίρεσης βαθμών και όχι μόνο χρηματικό πρόστιμο .

• Για προπονητές με πιστοποίηση να εκδίδεται κάρτα εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους έως την περίοδο 2019-2020 Βεβαίως ,να γίνει αίτημα στην ΕΠΟ για δυνατότητα τεσσάρων επανεξετάσεων στην διετία που τους απομένει για την κτίση του διπλώματος.
• Να δίνεται η δυνατότητα στους προπονητές με την επίδειξη της ταυτότητας τριετίας να έχουν ελεύθερη είσοδο στους αγώνες των ερασιτεχνικών σωματείων της ένωσης μας (όπως ισχύει για τους διαιτητές).
• Ορισμός εκπρόσωπων μας (ένα τακτικό και ένα αναπληρωματικό) στην επιτροπή καλλιέργειας της ΕΠΣΔ , με δικαίωμα κατάθεσης προτάσεων και ενασχόλησης τους με τις αρμοδιότητες και πεπραγμένα της .

• Σύνταξη φύλλου αγώνα για όλες τις κατηγορίες των αναπτυξιακών ηλικιών (Κ16,Κ14,Κ12,Κ10,Κ8,Κ6) για τον καλύτερο έλεγχο ,συμμετεχόντων αθλητών (για ομάδες που έχουν δυο τμήματα ) ,διπλωματούχων προπονητών, απαγόρευση εισόδου γονέων και παραγόντων κτλ )
• Κατάργηση βαθμολογίας στα πρωταθλήματα Κ12,Κ10,Κ8,Κ6

• Λόγω των ανισορροπιών που παρατηρηθήκαν στο παιδικό πρωταθλήματα Κ14 (μεγάλα σκορ, έλλειψη ανταγωνισμού, ενδιαφέροντος κτλ) προτείνουμε την διεξαγωγή ενός γύρου στο παιδικό σε δυο ομίλους (τυχαία, όπως ήταν )και ανάλογα με την κατάταξη των ομάδων, ο δεύτερος γύρος να διεξαχθεί με τους πρώτους μισούς στην κατάταξη σε έναν όμιλο που θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα και ένα δεύτερο όμιλο στους άλλους μισούς , που θα ανακηρυχθεί και εκεί εν δύναμη πρωταθλητής.
• Διατήρηση του μέτρου δυνατότητας συγχώνευσης ομάδων για διεξαγωγή αναπτυξιακών πρωταθλημάτων

• Προσπάθεια δημιουργίας (με δυνατότητα συγχώνευσης ή ενδεχόμενα δίχως βαθμολογικό ενδιαφέρον) πρωταθλήματος Κ18.
• Απαγόρευση συμμετοχής κοριτσιών σε κατηγορίες Κ14,Κ16 σε ομάδες παίδων και εφήβων .Ελεύθερη συμμετοχή τους στα Κ12,Κ10,Κ8,Κ6 .

• Λόγω τουριστικής περιόδου και εποχιακής απασχόλησης ποδοσφαιριστών και προπονητών έναρξη πρωταθλημάτων Β’ και Γ’ κατηγορίας την τελευταία εβδομάδα του Οκτωβρίου.
Ως συνέχειας της άριστης συνεργασίας μας ,είμαστε στην διάθεση σας για οιανδήποτε διευκρίνηση και συζήτηση πριν την έκδοση της προκήρυξης, των πρωταθλημάτων από εσάς. Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων».

Διαβάστε ακόμη

Με 28 μετάλλια επέστρεψαν οι «Πιγκουίνοι» από τη Χαλκίδα!

Ανατροπές προγνωστικών στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκάκι Γυναικών

Στις εγκαταστάσεις του Κένταυρου ο πρόεδρος κι ο προπονητής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας

Σε αγώνα στη Γαλλία η Ειρήνη Παπαδημητρίου Σταμπόρη

Ο διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου σε υψηλότερο επίπεδο!

Α’ Κατηγορία ΕΠΣΔ: Έμεινε και μαθηματικά ο Κλεάνθης

Μοναδικές εμπειρίες για τους Παίδες του Κολοσσού στο Μαρμαρίς

Καλή η παρουσία της Κωνσταντίνας Ρεντοπούλου στο «Hereya Open» της Σόφιας