Αλαζονεία λέγεται η ασθένειά τους και γιατρικό δεν υπάρχει..!

● Από θεωρίες  και μεγαλόπνοα σχέδια, καλά πάμε σε αυτόν τον τόπο. Αλλά υπάρχει αυτή  η... μικρή απόσταση από τα λόγια μέχρι τις πράξεις, που δυστυχώς κρατά στάσιμο τον τόπο μας σε πολλά επίπεδα, εδώ και δεκαετίες.

● Έχουμε την εντύπωση ότι με τόση απογοήτευση που επικρατεί στον κόσμο, όποτε και να γίνουν οι εκλογές (σε Περιφέρεια και Δήμο) οι επικεφαλής των συνδυασμών θα δυσκολευτούν όσο ποτέ άλλοτε να βρουν άτομα για να στελεχώσουν τα ψηφοδέλτιά τους.

● Μεγάλο πράγμα τελικά να έχει κανείς την ικανότητα να διαστρεβλώνει την πραγματικότητα με αρλούμπες. Γιατί αυτοί οι άνθρωποι, είναι ικανοί στο τέλος να μας βάλουν να τους ζητήσουμε και συγνώμη επειδή οι ίδιοι κατήργησαν τους μειωμένους συντελεστές που είχαν υποσχεθεί ότι θα διατηρούσαν..!

● Άσχετο αλλά πάντα επίκαιρο: Ένα τσαφ, ακούγεται και εκεί που ορισμένοι εξουσιάζοντες και παρατρεχάμενοι, νομίζουν ότι είναι παντοδύναμοι, εκεί ακριβώς τα πάντα καταρρέουν κάτω από τα πόδια τους. Και μένουν ύστερα μόνοι, να κρατούν το κεφάλι τους σε πλήρη απελπισία. Αλαζονεία λέγεται η ασθένειά τους.  Και γιατρικό δεν υπάρχει..!

Ο (πολύ) κακός