«Κλειδώνει»  το βουλευτικό ψηφοδέλτιο  του «Κινήματος Αλλαγής» στα Δωδεκάνησα

«Κλείδωσε» σύμφωνα με πληροφορίες, το ψηφοδέλτιο του ΚΙΝ.ΑΛ στα Δωδεκάνησα έπειτα από τη συνεδρίαση της διευρυμένης Νομαρχιακής Επιτροπής νοτίας Δωδεκανήσου του κινήματος που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου.

Στη συνεδρίαση συμμετείχαν μέλη της ΝΕ Νοτίου Συγκροτήματος, πρώην βουλευτές του νομού, ο νυν βουλευτής κος Δημήτρης Κρεμαστινός, μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του κινήματος, καθώς επίσης και οι γραμματείες των τοπικών οργανώσεων.

Θέμα της συνεδρίασης, ήταν να καταγραφεί το ενδιαφέρον από όσους επιθυμούν να είναι υποψήφιοι στις βουλευτικές εκλογές και αντίστοιχα να προταθούν ονόματα που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο, χωρίς οι ίδιοι να έχουν εκφράσει επισήμως τέτοια επιθυμία.

Μετά από συζήτηση αποφασίστηκε:
Να προταθεί ξανά για υποψήφιος βουλευτής, ο νυν βουλευτής, πρώην υπουργός και νυν αντιπρόεδρος της βουλής κος Δημήτρης Κρεμαστινός.

Κατατέθηκε επίσης σχετική πρόταση στο ψηφοδέλτιο να περιλαμβάνεται και ο Γιώργος Νικητιάδης, ο οποίος παρουσιάζει έντονη κινητικότητα, όπως ειπώθηκε, και ο οποίος ανήκει στα στελέχη εκείνα που έχουν επιρροή στο εκλογικό σώμα.

Προτάθηκαν επίσης για να στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ  στα Δωδεκάνησα, χωρίς  να έχουν εκφράσει την πρόθεση να συμμετέχουν:

Ο Μανώλης Γλυνός, οδοντίατρος, πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ρόδου.

Η Λίτσα Φτακλάκη, δυναμικό αυτοδιοίκητο στέλεχος, πρώην αντιπεριφερειάρχης.

Ο Σάββας Χατζησάββας, οικονομολόγος, πρόεδρος ΕΚΡ ως εκπρόσωπος κοινωνικού φορέα τα περιοχής μας.

Ο Βάιος Καλοπίτας, μέλος ΚΕ, προερχόμενος από τη νέα γενιά και ως ο υποψήφιος που συγκέντρωσε μεγάλο αριθμό ψήφων (τερμάτισε δεύτερος) στις προηγούμενες εκλογές και

Ο Σαράντος Μπακρυσιώρης, μέλος της ΝΕ προερχόμενος από τη ΔΗΜΑΡ και στέλεχος με πλούσια δράση στον τουρισμό.

Δεν κατατέθηκαν προτάσεις για Περιφέρεια - Δήμους
Σε ό.τι αφορά τις υποψηφιότητες για Περιφέρεια και Δήμους, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν έγινε σχετική συζήτηση επισήμως. Τα πάντα, θα αποφασιστούν μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα κει βεβαίως θα είναι σε συνάρτηση με τα ονόματα που θα στελεχώσουν το βουλευτικό ψηφοδέλτιο.

«Αν ο Γιώργος Νικητιάδης, θα περιληφθεί τελικά στο ψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ για τις βουλευτικές εκλογές, τότε εκ των πραγμάτων δεν μπορεί να συμμετάσχει ως επικεφαλής ψηφοδελτίου για την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου» τόνισε μιλώντας στη ΡΟΔΙΑΚΗ, στέλεχος του Κινήματος Αλλαγής.

Σε εκλογική ετοιμότητα όλα τα κόμματα και οι παρατάξεις
Όλες οι προτάσεις, στάλθηκαν στα κεντρικά του κινήματος και αναμένεται να εξεταστούν μέσα στις επόμενες μέρες, όπου και θα αρχίσει να ξεκαθαρίζει το πολιτικό τοπίο.

Το βέβαιο είναι πάντως, ότι όλα τα κόμματα και όλες οι παρατάξεις βρίσκονται σε πλήρη εκλογική ετοιμότητα και θεωρείται ζήτημα ελάχιστων εβδομάδων να ανακοινωθούν και επίσημα τα πρώτα ονόματα και αυτών που θα στελεχώσουν τα βουλευτικά ψηφοδέλτια και των υπολοίπων που θα στελεχώσουν τα ψηφοδέλτια σε δήμους και Περιφέρεια.