Ξεκίνησαν, χαμογελαστοί και αισιόδοξοι στον Ηρακλή Μαριτσών

Με πολλά χαμόγελα, τα οποία κράτησαν μέχρι τη στιγμή που ανέλαβε δράση ο προπονητής Κώστας Πάττας, καθώς και με αισιοδοξία για την ευόδωση των-μετά από αρκετά χρόνια- υψηλών στόχων της ομάδας, μπήκαν χθες στο γήπεδο των Μαριτσών οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή, «εγκαινιάζοντας» το πρόγραμμα της προετοιμασίας τους ενόψει των διοργανώσεων της νέας αγωνιστικής περιόδου.

 Το "παρών" στο γήπεδο έδωσαν, πέρα από το σύνολο των ποδοσφαιριστών, αρκετοί φίλαθλοι, όπως και ουκ ολίγοι από τους νυν και πρώην παράγοντες του συλλόγου, στέλνοντας μήνυμα ενότητας και συσπείρωσης.

 Σημειώνεται, πως η τέλεση του καθιερωμένου αγιασμού μετατέθηκε για αύριο Τετάρτη στις 5:15 το απόγευμα, ενώ η διοίκηση έσπευσε να ευχαριστήσει και δημόσια τους επιχειρηματίες που στηρίζουν τη νέα προσπάθεια του Ηρακλή.

 Η καφετέρια Village, το ηλεκτρολογείο του Σπύρου Μπακαρή καθώς και οι αφοί Φίλη (πλακάκια), μερίμνησαν για την προμήθεια του ρουχισμού προπόνησης των ποδοσφαιριστών, ενώ πολύτιμη είναι και η συμβολή της επιχείρησης οικοδομικών υλικών του Γιώργου Παπαδημήτρη του Ελευθερίου.