ΑΕΡΑ: Το… ψάχνει για κέντρο και επίθεση!

Οι ανανεώσεις αλλά και οι μεταγραφικές κινήσεις στον ΑΕΡΑ, δεν ολοκληρώθηκαν ακόμα. Σύμφωνα με τον σχεδιασμό του νέου τεχνικού της ομάδας Κώστα Παπαδόπουλου, οι κινήσεις για την επιπλέον ενίσχυση του ρόστερ βρίσκονται σε εξέλιξη.

Όπως αναφέρθηκε χθες, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν δυο βασικούς στόχους. Θέλουν να αποκτήσουν από τον τοπικό μας χώρο, ένα έμπειρο σέντερ φορ, που να έχει άμεση επαφή με τα δίχτυα, αλλά και μετουσιώνει σε γκολ τις προσπάθειες των συμπαικτών του.

Ο δεύτερος στόχος πάντως είναι ένας ανασταλτικός μέσος, ο οποίος θα βοηθάει τα μέγιστα στην αμυντική λειτουργία της ομάδας και παράλληλα θα μπορεί να έχει δημιουργικές ικανότητες. Και οι δυο κατευθύνσεις, βρίσκονται σε επίπεδο αναζήτησης.

Παράλληλα πάντως, εκείνο που πρέπει να σημειωθεί και που απασχολεί διοικητικά τα μέλη του ΔΣ και τους παράγοντες της ομάδας, είναι  πώς η διενέργεια της Γενικής Συνέλευσης που έχει ορισθεί για την ερχόμενη Δευτέρα, έχει σαν βασικό θέμα τις αλλαγές καταστατικού, για να έχει –όπως σχετικά ειπώθηκε από ανθρώπους της Διοίκησης-τις οικονομικές απολαβές που πρέπει ο ΑΕΡΑ και να μπορέσει να κινηθεί καλύτερα οικονομικά κατά την διάρκεια της περιόδου.