Νέο «αίμα» στην «πρώτη» του Διαγόρα Βατίου

Με μοναδικό απόντα τον Γιώργο Δαρζέντα, ο οποίος θα επιστρέψει από την άδειά του την προσεχή Δευτέρα, αλλά και με παρόντες τον Γιώργο Θεοδώρου καθώς και τους τρεις νεοαποκτηθέντες νεαρούς, θα ξεκινήσει, σήμερα στις 6:30 το απόγευμα στο ενωσιακό γήπεδο «Κλεόβουλος Χατζηγεωργίου» στο Τσαΐρι, η προετοιμασία του Διαγόρα Βατίου για τις διοργανώσεις της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Μέχρι και πριν από λίγες μέρες, ο προπονητής Γιάννης Καμπούρης δεν ήταν βέβαιος πως θα έχει στη διάθεσή του τον 30χρονο αριστεροπόδαρο αμυντικό, ωστόσο ο τελευταίος κατάφερε να βρει τη «χρυσή τομή» στα επαγγελματικά ωράριά του και να θέσει εαυτόν στη διάθεση των «κυανέρυθρων».

Όσο για τα νέα παιδιά που αναζητούσε ο τεχνικός των Βατενών για να τα εξελίξει, αυξάνοντας παράλληλα  την γκάμα των επιλογών του, είναι ο ακραίος μέσος Κωνσταντίνος Κωστάκης του Διαγόρα, ο μέσος Ανδρέας Κάππος από τη Ρόδο και ο αμυντικός Αντώνης Λεσιώβας από την Αρένα. 

Οι τρεις ποδοσφαιριστές γεννήθηκαν το 2002, μέχρι πρότινος αγωνίζονταν στις εφηβικές ομάδες των σωματείων τους και ο Διαγόρας Βατίου τους απέκτησε με τη μορφή δανεισμού.