Έκλεισε και τον Δήμα ο Διαγόρας

Εντείνει τις προσπάθειές της η Διοίκηση της ομάδας του Διαγόρα, προκειμένου μέχρι τέλους της εβδομάδας να κλείσει το ρόστερ κι ο Νίκος Παντέλης να έχει όλο το έμψυχο υλικό στη διάθεσή του, κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας που ξεκινάει την 1η Αυγούστου.

Υπάρχουν φυσικά ακόμα κάποιες περιπτώσεις «ανοιχτές», οι οποίες αναμένεται να κλείσουν μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Δεδομένη πρέπει να θεωρείται η μεταγραφή του Γιώργου Δήμα, ο οποίος ήταν ελεύθερος από τον Ιάλυσο. Ο ποδοσφαιριστής όπως έγινε γνωστό, έχει συμφωνήσει σε όλα με τη Διοίκηση των «κυανέρυθρων» κι αυτό που απομένει είναι μόνο οι ανακοινώσεις από την πλευρά της ομάδας της πόλης μας. Ο Δήμας είχε καλή χρονιά πέρυσι με τον Ιάλυσο και αναμένεται να βοηθήσει και την ομάδα του «γηραιού» στο φετινό πρωτάθλημα.

Εγείρει απαιτήσεις ο Μπρίτο  
Εκείνη η περίπτωση που «χαλάει», είναι αυτή  του Μπρίτο. Μπορεί ο κόσμος του Διαγόρα να τον αγαπάει κι η Διοίκηση να επιθυμεί την επιστροφή του μιας και είναι πολύ πιο έμπειρος από την περίοδο που φορούσε ξανά την φανέλα του «γηραιού», αλλά η περίπτωσή του  δεν ευδοκιμεί, εξαιτίας των υπερβολικών απαιτήσεων που προβάλλει και αποτελούν την τροχοπέδη στο να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του. Έτσι ο Διαγόρας είναι πολύ πιθανόν να στραφεί σε άλλη περίπτωση, καθώς, εναλλακτικές λύσεις υπάρχουν.

Οι συζητήσεις με Σερτζίνιο
Στο μεταξύ συνεχίζονται οι συζητήσεις, προκειμένου να βρεθεί  το σημείο επαφής του Διαγόρα με τον 33χρονο Σερτζίνιο. Ο παίκτης είναι στα πλάνα του Νίκου Παντέλη, θεωρείται χρήσιμος για την ομάδα κι η Διοίκηση είναι σε διαρκή επαφή με τον ποδοσφαιριστή, για να τον πείσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του και τη νέα περίοδο. 

Παρελθόν ο Μεντής
Ο παίκτης που δεν συνεχίζει στο ρόστερ της ομάδας είναι ο 23χρονος αμυντικός Νίκος Μεντής. Ο ποδοσφαιριστής που βοήθησε πολύ τον Διαγόρα, είχε συμφωνία με την ομάδα της πόλης μας μέχρι το τέλος της περυσινής περιόδου. Παράλληλα πάντως στρατεύτηκε και υπηρετεί σε μονάδα της Ορεστιάδας. Ως εκ τούτου, δεν μπορεί να ακολουθήσει την ομάδα στην προετοιμασία. Αυτός είναι ο λόγος που δεν ανανεώνεται η συνεργασία με τον εν λόγω ποδοσφαιριστή.