Στην Πρέβεζα  οι πρωταθλητές!

Λίγες ημέρες έμειναν, για το τελικό τουρνουά που θα κρίνει τους πρωταθλητές Ελλάδος στις ηλικίες Κάτω των 17 ετών (Παίδων - Κορασίδων) στο Beach Volley.

Η διοργάνωση θα διεξαχθεί το τριήμερο 27-29 Ιουλίου στις εγκαταστάσεις του Ermis Beach Volley Club στην Πρέβεζα και στην παραλία της Κυανής Ακτής.

Στο τελικό τουρνουά συμμετέχουν οι πρώτες ομάδες της Πανελλήνιας βαθμολογίας και πρωταθλητές των περιφερειακών Ενώσεων και Τοπικών Επιτροπών, με αποτέλεσμα να υπάρχουν αντιπροσωπευτικές ομάδες από όλη την Ελλάδα: Αθήνα, Πειραιά, Θεσσαλονίκη, Θράκη, Δυτική Ελλάδα, Πελοπόννησο, Κρήτη, Δωδεκάνησα, Χίο.

Από πλευράς Δωδεκανήσων, οι ομάδες που παίρνουν μέρος είναι εκείνες που αναδείχτηκαν πρωταθλήτριες στους αγώνες Regional που έγιναν στην Κω .

Πιο συγκεκριμένα, στο πανελλήνιο πρωτάθλημα beachvolley που ξεκινάει από την Πρέβεζα, μετέχουν από πλευράς του Δωδεκανησιακού beach volley:

-Στα αγόρια οι Θανόπουλος και Κυπριώτης που ξεκινούν με 70β. και στα κορίτσια οι Μαμαλίγκα και Πανιέρα που εκκινούν από την ίδια βαθμολογία.

Στόχος τους φυσικά, είναι να παίξουν καλό beachvolley και να απολαύσουν το πρωτάθλημα και τους αγώνες τους, κάνοντας αυτό που ξέρουν.