Διακρίσεις στον στίβο για το Κολλέγιο Ρόδου

Χαρακτήρα δυνατό σε κάθε πτυχή του θέλει το Κολλέγιο Ρόδου να διαμορφώσουν με τη φοίτησή τους οι μαθητές και οι μαθήτριές του.

Εκτός λοιπόν από τα μαθήματα, υπάρχουν οι διακρίσεις και στον αθλητισμό και συγκεκριμένα στον στίβο το τελευταίο διάστημα.

Οι Χρήστος Παπαδόπουλος, Ηλίας Τοτολίδης και Σάββας Ρούσσος διέπρεψαν στα πανελλήνια πρωταθλήματα της κατηγορίας τους, εξασφάλισαν συμμετοχές σε διοργανώσεις εκτός Ελλάδος με την Εθνική μας ομάδα και ετοιμάζονται με την κατάλληλη προετοιμασία να φοιτήσουν στις σχολές που επιθυμούν. 

Η ανακοίνωση του Κολλεγίου Ρόδου για τις διακρίσεις των αθλητών-μαθητών του: 
«Μεγάλη τιμή για τους αθλητές – μαθητές του Κολλεγίου Ρόδου αποτελεί η συμμετοχή σε Παγκόσμια και Πανευρωπαϊκά και Διεθνή Πρωταθλήματα.

Συγκεκριμένα:
1. Ο Χρήστος Παπαδόπουλος, κλήθηκε στην Εθνική ομάδα Στίβου και συμμετείχε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Τάμπερε της Φινλανδίας στο Αγώνισμα 4x100μ. και κατετάγη με την ομάδα του 12ος.
Ο Παπαδόπουλος προπονείται με τον Ναπολέοντα Μίαρη και ήδη ετοιμάζεται για να φοιτήσει στα ΤΕΦΑΑ.

2. Ο Ηλίας Τοτολίδης, μαθητής της Γ’ Λυκείου συμμετείχε στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παίδων στα 110μ με εμπόδια, που έλαβε χώρα στην Ουγγαρία και κατετάγη 14ος.

Επίσης κατέκτησε χρυσό μετάλλιο στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα και Αργυρό μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων.

Προπονητής του είναι ο Φώτης Κουμεντής.

3. Ο Σάββας Ρούσσος, κατέκτησε χρυσό μετάλλιο στα 400μ με εμπόδια, στους Διεθνείς αγώνες Ελλάδας-Κύπρου που διεξάγονται στην Κύπρο και συμμετέχει στη σκυταλοδρομία 4x400.

Επίσης κατέκτησε χρυσό μετάλλιο στα 400μ με εμπόδια στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα.
Προπονητής του είναι ο Φώτης Κουμεντής.

Η Διεύθυνση των Εκπαιδευτηρίων Ρόδου Πυθαγόρας– Κολλέγιο συγχαίρει θερμά τους αθλητές-μαθητές για τις Παγκόσμιες, Πανευρωπαϊκές και Διεθνές διακρίσεις τους, τους προπονητές τους για την καθοδήγηση και στήριξη και τους γονείς για την αδιάλειπτη υποστήριξη»