Ρεκλείτης: Δεν πάει πουθενά, εδώ θα μείνει!

Ήρθε στον Ιάλυσο τον Ιανουάριο του 2014, αποφασισμένος να μείνει και να βοηθήσει κι όπως φαίνεται, έχει γίνει αναπόσπαστο μέλος της ομάδας.

Ο λόγος για τον Βαγγέλη Ρεκλείτη, που δεν ήταν δύσκολο να ανανεώσει τη συνεργασία του με τον Ιάλυσο, από την πρώτη κιόλας συνάντηση με τον πρόεδρο των “ερυθροκίτρινων”, Μιχάλη Χατζηνικήτα.

Η μέχρι τώρα παρουσία του θεωρείται άκρως επιτυχημένη. Ο Μάρκος Στεφανίδης απαίτησε την παραμονή του περυσινού βασικού κορμού κι ο Ρεκλείτης ήταν στους παίκτες που έπρεπε να μείνουν. 

Υπενθυμίζεται πως ο 29χρονος άσος έχει πλούσια καριέρα σε ομάδες Β’ και Γ’ Εθνικής, καθώς για χρόνια αγωνιζόταν στην Κόρινθο και συνέχισε την πορεία του σε Πανθρακικό, Βύζαντα Μεγάρων και Παναχαϊκή, ενώ το μισό 2014 αγωνίσθηκε στον Παναιγιάλειο.

Ο Ιάλυσος κατάφερε τον Ιανουάριο του 2014 να πείσει τον παίκτη να υπογράψει, παρά το γεγονός ότι αγωνιζόταν στην Α’ Δωδεκανήσου, με τον πρόεδρο Μιχάλη Χατζηνικήτα να του προσφέρει τις εγγυήσεις που ήθελε για πρωταγωνιστικό ρόλο. Έτσι ο Ρεκλείτης ήρθε στον Ιάλυσο και συνεχίζει στα “ερυθροκίτρινα”. 

Η ανακοίνωση αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Η διοίκηση του ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ  ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Βαγγέλη Ρεκλείτη.

Ο προπονητής της ομάδας μας είχε θέση ως προτεραιότητα την παραμονή της πλειοψηφίας των ποδοσφαιριστών που αγωνίστηκαν σε αυτήν την περασμένη χρονιά  και ο Βαγγέλης ήταν εκ των βασικών συντελεστών. 

Του ευχόμαστε υγεία και μια λαμπρή ποδοσφαιρική χρονιά».

Με γυμναστή τον Γκάιδα
Στο μεταξύ, όπως έγινε γνωστό χθες, γυμναστής στον Ιάλυσο θα είναι φέτος ο Δημήτρης Γκάιδας ο οποίος ήταν μέχρι πέρυσι γυμναστής της ομάδας της Ρόδου. 

Ο Γκάιδας θα επιληφθεί της προετοιμασίας και θα είναι στον τομέα αυτό, ο άμεσος συνεργάτης του Μάρκου Στεφανίδη την τρέχουσα περίοδο.