Φοίβος: Με τον ενθουσιασμό της νιότης του

Την πρώτη εντός γηπέδου γνωριμία τους, η οποία συνοδεύτηκε από την προπόνηση που «εγκαινίασε» την περίοδο της προετοιμασίας τους ενόψει της σεζόν-πρόκληση στη Γ’ Εθνική κατηγορία, είχαν χθες οι ποδοσφαιριστές του Φοίβου.  

Σημειώνεται, πως ο αγιασμός, η τέλεση του οποίου είχε προγραμματιστεί για χθες, μετατέθηκε για τις 5 το απόγευμα του προσεχούς Σαββάτου, με τους πρωταθλητές Δωδεκανήσου να θέλουν να δείξουν, με τον τρόπο αυτό, τη συμμετοχή τους στο τριήμερο εθνικό πένθος για την ασύλληπτη τραγωδία της Αττικής. 

Ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που δεν βρισκόταν χθες στη διάθεση του Σάββα Ορφανίδη, είναι ο νεοαποκτηθείς Νίκος Αρφαράς.

Ο 23χρονος επιθετικός, ο οποίος ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στις ακαδημίες του Διαγόρα, ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην Πάτρα και θα επιστρέψει στη βάση του στο τέλος Αυγούστου, μόλις ολοκληρώσει την πρακτική του στην Αθήνα.

Ο Αρφαράς αγωνιζόταν τα προηγούμενα χρόνια και μάλιστα με αξιοσημείωτη επιτυχία, στα τοπικά πρωταθλήματα της Αχαΐας, με τελευταίο σταθμό την Αναγέννηση Πατρών. 

Τέλος, με τον Φοίβο θα προπονείται μέχρι νεωτέρας ο νεαρός Χρήστος Πατσίλης, ο οποίος ανήκει στην ομάδα Κ20 του Απόλλωνα Σμύρνης.