Αντίστροφα μετράνε στα Κοσκινού

Τις τελευταίες μέρες των διακοπών τους χαίρονται οι ποδοσφαιριστές του Διγενή, καθώς η προσεχής Δευτέρα σηματοδοτεί την έναρξη του κύκλου των προπονήσεων, μέσω των οποίων θα προετοιμαστούν για τις επίσημες υποχρεώσεις τους.

Ο προπονητής Σάσα Γιόνοβιτς και οι παράγοντες της διοίκησης θα περιμένουν τους αθλητές στις 4:15 το απόγευμα στο γήπεδο Κοσκινού για τον αγιασμό, όπως και για τον… πρώτο ιδρώτα.

Εκπλήξεις, σε σχέση με νέα πρόσωπα, δεν αναμένονται, καθώς όπως λένε οι Κοσκινιάτες, οι μεταγραφές που χρειαζόταν η ομάδα έγιναν και το ρόστερ είναι πλήρες. 

Το «παράθυρο» για μία επιπλέον και εκτός σχεδιασμού προσθήκη θα ανοίξει μόνο στην περίπτωση που εμφανιστεί κάποια καλή και συμφέρουσα ευκαιρία ποδοσφαιριστή, που θα ταιριάζει στην αγωνιστική φιλοσοφία του Σάσα Γιόνοβιτς.    

Συλλυπητήρια για το χαμό του Κυριάκου Συμιακού 
Με μια λιτή ανακοίνωσή του ο Διγενής συμπαρίσταται στον Απόλλωνα Καλυθιών και εκφράζει τα συλλυπητήριά του για το χαμό του πρώην προέδρου του, Κυριάκου Συμιακού:

«Το ΔΣ Διγενής εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια του πρώην Πρόεδρου του Απόλλωνα Καλυθιών Συμιακού Κυριάκου. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.»