Ντύσε την Ομάδα σου στα Cosmos Sport με την NEA υπηρεσία “Team Wear”!

Ντύσε την Ομάδα σου στα Cosmos Sport με την NEA υπηρεσία “Team Wear”!

Ντύσε την Ομάδα σου στα Cosmos Sport με την NEA υπηρεσία “Team Wear”!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 418 ΦΟΡΕΣ

Η Νο1 αλυσίδα αθλητικών ειδών, Cosmos Sport διαθέτει πλέον την υπηρεσία “Team Wear”, με την οποία θα βρεις με ενα click ό,τι χρειάζεσαι για τον εξοπλισμό της Ποδοσφαρικής σου ομάδας...

Αν αναζητάς τον πιο εξειδικευμένο εξοπλισμό για το ποδόσφαιρο; Θέλεις να παίζεις like a Pro ή θέλεις να εξοπλίσεις την ομάδα σου με επώνυμα προϊόντα που φοράει ο Messi, o Hazard, o Christiano & o Mbappe.

…Η Νο1 αλυσίδα αθλητικών ειδών, Cosmos Sport διαθέτει πλέον την υπηρεσία “Team Wear”, με την οποία θα βρεις ό,τι χρειάζεσαι για το ποδόσφαιρο... 1000+ είδη από καλαμίδες και κάλτσες, μέχρι φανέλες και παπούτσια, πάντα στις καλύτερες τιμές!

Βρες προϊόντα που επέλεξαν μεγάλες ομάδες της Superleague & Footballeague, ανάμεσα στα κορυφαία ποδοσφαιρικά Brands, όπως adidas, Nike, Lotto, Givova, Athlos, ZEUS και πολλά ακόμα.

Το τμήμα “Team Wear”, με επικεφαλή τον Κ. Αργέντη, σε συνδυασμό με την εμπειρία του Cosmos Sport από το 1982, υπόσχονται άμεση εξυπηρέτηση σε σωματεία, ακαδημίες με πολλά ετοιμοπαράδοτα προϊόντα σε ειδικές προσφορές όλο το χρόνο!

Ακόμα κι εσύ που θέλεις να φτιάξεις το προσωπικό σου box για το 5x5, μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με το τμήμα “Team Wear”, και να αποκτήσεις τον καλύτερο εξοπλισμό!

Ντύσε την ομάδα σου λοιπόν με την νέα υπηρεσία του Cosmos Sport “Team Wear”… Ανταγωνιστικές τιμές και πολλές διαφορετικές επιλογές που θα καλύψουν κάθε ανάγκη!

Ανακάλυψε όλο τον ποδοσφαιρικό εξοπλισμό, ντύσε την ομάδα σου ή φτιάξε το προσωπικό σου box και γίνε ο κυρίαρχος του γηπέδου: Team Wear

#Cosmossport #Dressyourteam

Για περισσότερα νέα, μείνετε συντονισμένοι στη Facebook Page Cosmos Sport, στo Cosmos Sport Blog και το επίσημo profile του Cosmos Sport στο Instagram @cosmossport.

Διαβάστε ακόμη

Αυθεντικό Μαγιάτικο Πάσχα με τη φιλοξενία της Grecotel

Το Φυλλάδιο Lidl έχει βγει

Ο Όμιλος H Hotels Collection | Hatzilazarou Group μέγας χορηγός του 9ου Διεθνούς Μαραθωνίου της Ρόδου

Δράση «ζωής» στη Ρόδο με τους μαθητές σε πρώτο πλάνο

Το Φυλλάδιο Lidl έχει βγει

To ΝΕΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ των SUPER MARKET ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΣ μόλις βγήκε!

Το Φυλλάδιο Lidl έχει βγει

ΣΚΡΑΤΣ: Κέρδη άνω των 2,7 εκατ. ευρώ την προηγούμενη εβδομάδα