Πιέζει ασφυκτικά ο Διαγόρας…

Εργάζεται εντατικά στο μεταγραφικό μέτωπο ο μηχανισμός του Διαγόρα, προκειμένου να πετύχει  το καλύτερο δυνατόν στον σχεδιασμό του και στον καταρτισμό του ρόστερ, καθώς, ο στόχος είναι μεγάλος στην φετινή Γ' Εθνική.

Μπορεί να μην ξέρει ακόμα ποιοι θα είναι οι αντίπαλοι του, ωστόσο οι κυανέρυθροι έχουν συγκεκριμένους στόχους και τους κυνηγούν για να τους φέρουν σε πέρας.

«Κλεισμένος», με τις ανακοινώσεις να απομένουν για την περίπτωση, είναι ο Γιώργος Δήμας ο οποίος πέρυσι είχε πολύ καλό πρωτάθλημα με τον Ιάλυσο.

Το μεγάλο ενδιαφέρον φυσικά επικεντρώνεται στην απόκτηση του Εντουάρντο Μπρίτο. Οι χθεσινές πληροφορίες ανέφεραν, πώς η «ψαλίδα» στο οικονομικό κλείνει και ο ποδοσφαιριστής πλησιάζει ολοένα προς το νησί μας και την επάνοδο του στο ρόστερ στον Διαγόρα. Μέχρι χθες πάντως, δεν είχε ακόμα οριστικοποιηθεί το κλείσιμο της υπόθεσης θετικά η αρνητικά.

Εκείνο που απομένει στον γηραιό αν αποκτηθεί ο Μπρίτο, είναι ουσιαστικά οι περιπτώσεις  τερματοφύλακα και ακραίου μπάκ.

Είναι αλήθεια πώς κάτι έχουν εντοπίσει οι κυανέρυθροι, αλλά δεν μπορεί ακόμα να οριστικοποιηθεί κάτι, σε ότι αφορά την απόκτηση δυο ποδοσφαιριστών. Τα ονόματα είναι ερμητικά κλειστά στο συρτάρι, μιας και οι ομάδες τους θα παίξουν ρόλο σε μια πιθανή μετακίνηση τους.

Ο γηραιός συνεπώς προσπαθεί αυτές τις μέρες να ολοκληρώσει το ρόστερ του, κάτι που δεν έχει συμβεί ακόμα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο, ενδέχεται το ξεκίνημα της προετοιμασίας να αλλάξει μέρα και να μετατεθεί-όπως χαρακτηριστικά ειπώθηκε- μία-δυο μέρες μετά.

Ο Νίκος Παντέλης έρχεται στο νησί μας  την 1η Αυγούστου .Θα πρέπει φυσικά να τακτοποιηθούν και οι παίκτες που έρχονται στη Ρόδο κι αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η προετοιμασία θα πάει λίγο αργότερα.

*Ένας πρώην κυανέρυθρος ο Σουάνης μεταγράφηκε στην Τριγλία, που αγωνίζεται κι αυτή στην Γ΄Εθνική κι ενδέχεται να είναι αντίπαλος του Διαγόρα.

Η ΘΥΡΑ 6 ΣΥΛΛΥΠΑΤΑΙ

Με αφορμή τα όσα συμβαίνουν στην Αττική, ο σύνδεσμος φιλάθλων του Διαγόρα θύρα 6 εξέδωσε χθες την παρακάτω ανακοίνωση:

« Θέλουμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων και να πούμε κουράγιο σε όλους τους ανθρώπους για τις δύσκολες στιγμές που περνάνε»