Ένας χρόνος συνεργασίας Χάλκης, Ολυμπιακού

Ένα χρόνο έκλεισε η συνεργασία της Χάλκης με τον Ολυμπιακό σε επίπεδο ακαδημιών ως μια νέα αναπτυξιακή κίνηση για το ποδόσφαιρο στη Ρόδο.

Στο γήπεδο της περιοχής του Αγίου Γεωργίου Παστίδας δεκάδες παιδιά μαθαίνουν τα μυστικά της μπάλας από διπλωματούχους προπονητές και κάποια απ’ αυτά με την κατάλληλη δουλειά, θα δοκιμάσουν την τύχη τους στα τμήματα των Πειραιωτών στο προσεχές μέλλον.

Με ανακοίνωσή της, η Χάλκη ευχαριστεί τον Ολυμπιακό για τη συνεργασία και την αναπτυξιακή υποστήριξη, όπως παρακάτω:

«Πριν ένα χρόνο περίπου ξεκίνησε αυτή η άψογη συνεργασία μεταξύ του ΑΣ Χάλκης και του δικτύου Σχολών Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού, μια σχέση εμπιστοσύνης και σεβασμού, δομημένη με σοβαρότητα και οργάνωση.

Στόχος μας είναι η γαλούχηση των παιδιών με τις αρχές και την φιλοσοφία του Ολυμπιακού, μέσω της καθημερινής επαφής με το άθλημα του ποδοσφαίρου, με προπονήσεις οι οποίες θωρακίζουν τον αγωνιστικό αλλά και εξαγωνιστικο χαρακτήρα του πρωταγωνιστή, ο οποίος είναι το ίδιο το παιδί.

Ευχαριστούμε ως Σχολή Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού στη Ρόδο, τη διοίκηση και ιδιαίτερα τον διοικητικό επικεφαλής του Δικτύου των Σχολών κ. Παύλου Γεώργιο για τη μεγάλη αγκαλιά στήριξης που μας παρέχει απλόχερα».