Με Ρούμπο παρόντα από χθες ο Κλεάνθης

Ήρεμα, χωρίς απρόοπτα και με ευχάριστο νέο την παρουσία του νεοαποκτηθέντα Γρηγόρη Ρούμπου, κύλησε η χθεσινή προπόνηση του Κλεάνθη στο γήπεδο του Θεολόγου.

Ο 28χρονος αμυντικός μέσος αποδείχθηκε συνεπής στην υπόσχεσή του προς τον Ανδρέα Σταύρου, εντάχθηκε στην προετοιμασία της ομάδας και έδειξε με το «καλημέρα» πως έχει τις ικανότητες, όπως και την προσωπικότητα, να στηρίξει το πλούσιο βιογραφικό του και να εξελιχθεί σε πολύτιμη μονάδα.

Υπενθυμίζεται, πως ο Ρούμπος αγωνίστηκε για χρόνια στα εθνικά πρωταθλήματα, για τελευταία φορά με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου στη Γ’ Εθνική.

 Από τις προπονήσεις τις προετοιμασίας απουσιάζει, και θα απουσιάζει μέχρι τα μέσα Αυγούστου, μόνο ο Χαλίς Σιέχ, ο οποίος έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις στη Λέρο. 

Οι ποδοσφαιριστές του Κλεάνθη θα δουλέψουν στη Θολό τόσο σήμερα, όσο και αύριο, την Κυριακή θα ξεκουραστούν και τη Δευτέρα θα επιστρέψουν, εντείνοντας σταδιακά τους ρυθμούς. Ο Ανδρέας Σταύρου ελπίζει πως σύντομα θα έχει στη διάθεσή του περισσότερους, καθώς το ρόστερ είναι μικρό και η διοίκηση σκοπεύει να προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να το ενισχύσει.

Σημειώνεται, πως στα παλιά του «λημέρια» επέστρεψε, μετά από απουσία δύο ετών, ο 25χρονος μεσοεπιθετικός Αναστάσης Παπακωνσταντίνου.