Από Δευτέρα ο σχεδιασμός στο «Ροδίων Άθλησις»

Την επιστροφή Γκολίτση περιμένει το «Ροδίων» από την Ουγγαρία, όπου βρέθηκε για το σημαντικό σεμινάριο προπονητικής, για να προγραμματίσει και να σχεδιάσει τη φετινή περίοδο, αλλά και να κλείσει τα φιλικά παιχνίδια της περιόδου.

Ο κόουτς του «Ροδίων» θα συναντηθεί μεθαύριο Δευτέρα με τους υπεύθυνους της ομάδας, για να ξεκινήσει ο σχεδιασμός και να βγουν τα φιλικά, που δεν αποκλείεται και πάλι να εμπεριέχουν μετάβαση στην Αθήνα και συναντήσεις με ομάδες της πρωτεύουσας.

Αυτός είναι ο λόγος, για τον οποίο το «Ροδίων» εξέδωσε χθες ανακοίνωση, στην οποία αναφέρονται και τα εξής:

«Σε παγκόσμιο σεμινάριο προπονητικής συμμετείχε ο προπονητής της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του «ΡΟΔΙΩΝ άθλησις», Σπύρος Γκολίτσης.

Το σεμινάριο του οποίου εισηγητής ήταν ο Τούρκος προπονητής Nejat Senjac, διοργανώθηκε από  την Ομοσπονδία πετοσφαίρισης της Ουγγαρίας σε συνεργασία με την FIVB για το level 2 της FIVB και το θέμα αυτού ήταν «σύγχρονες μέθοδοι προπόνησης και coaching».

Αμέσως μετά την επιστροφή του κ. Γκολίτση και με δεδομένη την ολοκλήρωση του ρόστερ, θα ξεκινήσει από την ερχόμενη Δευτέρα, 30/7/2018, ο σχεδιασμός και η προετοιμασία των φιλικών αγώνων της ομάδας μας.»

Δευτέρα τα διαρκείας
Στο μεταξύ όπως ανακοινώθηκε σχετικά, το «Ροδίων Άθλησις» θα κυκλοφορήσει τη Δευτέρα και τα διαρκείας, που τουλάχιστον τη φετινή περίοδο και με τις μεταγραφικές κινήσεις που έγιναν, αναμένεται πολύ γρήγορα να γίνουν ανάρπαστα.

Νέος μεγάλος υποστηρικτής
Όπως ανακοινώθηκε χθες επίσης, η εταιρεία ΚΑΛΟΥΣΟΣ ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ θα είναι τη νέα περίοδο ένας από τους βασικούς υποστηρικτές της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα. Η ανακοίνωση που εκδόθηκε  αναφερει χαρακτηριστικά τα εξής:

«Η εταιρεία «ΚΑΛΟΥΣΟΣ ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ», θα αποτελεί τη νέα αγωνιστική περίοδο, έναν από του βασικούς υποστηρικτές του τμήματος βόλεϊ του «ΡΟΔΙΩΝ άθλησις».   

 Η εν λόγω επιχείρηση, έχει την έδρα της στην Αθήνα και δραστηριοποιείται σε όλη την επικράτεια για περισσότερο από 20 χρόνια, στο χώρο των ιατρικών μηχανημάτων και αναλώσιμων υλικών εστιάζοντας στους τομείς της Καρδιολογίας και Φυσικοθεραπείας.

Είναι αξιοσημείωτο πως η εταιρεία «ΚΑΛΟΥΣΟΣ ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ», η οποία  στηρίζει εδώ και πολλά χρόνια το άθλημα του βόλεϊ,  αποτελεί την 1η εταιρεία από την Αθήνα που θα αποτελεί χορηγό της ομάδας μας στις επίσημες εμφανίσεις μας.

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που στην προσπάθειά μας αυτή έχουμε ως «συμπαραστάτες» επιχειρήσεις εκτός Ρόδου. 

Η Διοίκηση του «ΡΟΔΙΩΝ άθλησις» ευχαριστεί θερμά τους κ.κ Γιώργο και Θοδωρή Καλούσο, υπεύθυνους για την οργάνωση και λειτουργία της επιχείρησης και τους εύχεται κάθε επαγγελματική επιτυχία».