Απόλλων Καλυθιών: Έκλεισαν με δίτερμα,  γίνονται περισσότεροι από σήμερα

Με οικογενειακό δίτερμα έκλεισαν προχθές την πρώτη εβδομάδα της προετοιμασίας τους οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα Καλυθιών.

Για τα δεδομένα της εποχής, ο προπονητής Κώστας Καμπούρης και ο γυμναστής Θεόδωρος Σκαρτάδος είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι αθλητές του, όπως και από τη διάθεση που δείχνουν, ενώ από σήμερα περιμένουν στις προπονήσεις περισσότερους, καθώς στο πρόγραμμα της προετοιμασίας θα ενταχθούν οι Θεόδωρος Κυρίτσης, Γιώργος Φωτεινής, Αλέξανδρος Χαλκιαδάκης και Τίμος Σαββούλης.

Οι πρώτοι τρεις απουσίαζαν λόγω των αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεών τους και ο τέταρτος λόγω τραυματισμού, τον οποίο δείχνει να έχει ξεπεράσει. 

Σημειώνεται, πως στη δουλειά έχουν «στρωθεί» και οι τερματοφύλακες, υπό τις οδηγίες του προπονητή τους Γιάννη Δατσέρη.  

Οι προπονήσεις διεξάγονται στο βοηθητικό των αθλητικών εγκαταστάσεων των Καλυθιών, καθώς στο κεντρικό γήπεδο εκτελούνται εργασίες συντήρησης του αγωνιστικού χώρου, ώστε να είναι έτοιμος κατά την έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν.

Οι ενισχυμένοι Καλυθενοί θα δώσουν το πρώτο δείγμα γραφής τους στις 11 Αυγούστου, στο πλαίσιο του φιλικού παιχνιδιού που θα δώσουν με τον Κλεάνθη.

Τέλος, εντός των επόμενων ημερών θα ολοκληρωθούν οι καρδιολογικές εξετάσεις, στις οποίες έχουν αρχίσει να υποβάλλονται, ανά γκρουπ, οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα.