Ποδηλατική ανάβαση και φέτος στον Πανορμίτη

Η προσπάθεια του Έλαφου για τη διοργάνωση αγώνων στον Πανορμίτη συνεχίζεται, αφού το ενδιαφέρον των συλλόγων είναι έντονο αλλά και η υποστήριξη από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου σημαντική.

Και φέτος τον Οκτώβριο θα διεξαχθεί η ποδηλατική ανάβαση Πανορμίτη το σαββατοκύριακο 13 και 14 του μήνα σε εξαιρετικές διαδρομές, για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά.

Η εκκίνηση θα δοθεί από την Ιερά Μονή Πανορμίτη στην επαρχιακή οδό προς τη Σύμη με τερματισμό στην Παναγία Στρατερή (σκουπίδια).

Ισχύουν οι κανονισμοί της Ε.Ο.Π. για αγώνα δρόμου αντοχής και ειδικότερα για το αγώνισμα της ατομικής χρονομέτρησης  και για οτιδήποτε δεν προβλέπεται από την προκήρυξη και του βασικού κανονισμού της Ε.Ο.Π., αποφασίζει επί τόπου η Αγωνόδικος Επιτροπή η οποία έχει το δικαίωμα τροποποίησης του αγώνα.

Στον 1ο νικητή  θα δοθεί κύπελλο, χρυσό μετάλλιο και δίπλωμα, στον 2ο αργυρό μετάλλιο και δίπλωμα, στον 3ο χάλκινο μετάλλιο και δίπλωμα, ενώ ο 4ος, ο 5ος και ο 6ος θα πάρουν επίσης δίπλωμα.

Από τους διοργανωτές μάλιστα λαμβάνονται τα κατάλληλα μέτρα για την υγεία των συμμετεχόντων και όλων όσοι θα βρίσκονται στις διαδρομές κατά τη διάρκεια των αγώνων με ιδιώτη γιατρό και το ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας του νησιού σε ετοιμότητα.