Τον Στέφανο Νικήτα απέκτησε ο Φοίβος

Λίγο πριν ξεκινήσει ο καθιερωμένος αγιασμός για την έναρξη της σεζόν για τον Φοίβο, η ομάδα της Κρεμαστής πραγματοποίησε ακόμα μια μεταγραφή. 

Απέκτησε τον 22χρονο  Στέφανο Νικήτα, ο οποίος  ξεκίνησε πέρυσι να αγωνίζεται με τον Ιάλυσο στην Γ΄ Εθνική και ολοκλήρωσε φορώντας την φανέλα του Άρη Αρχαγγέλου. 

Ο Νικήτας έκανε δυο εμφανίσεις με τον Ιάλυσο και δεκατρείς με τον Άρη Αρχαγγέλου. Μάλιστα σε αυτές, πέτυχε και δυο γκολ, ένα με τον Απόλλωνα Κ. κι ένα με τον Νικαγόρα. 

Είναι αμυντικός ποδοσφαιριστής με ιδιαίτερη τεχνική και δύναμη, που αναμένεται να βοηθήσει πολύ τον Φοίβο στην φετινή προσπάθεια του. Για την περίπτωση του απομένουν μόνο οι ανακοινώσεις. 

Ο ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΟΣ ΑΓΙΑΣΜΟΣ
Με την ευλογία της εκκλησίας, ξεκίνησε και επίσημα χθες η φετινή χρονιά για την ομάδα του Φοίβου Κρεμαστής ,που άρχισε ήδη  να βάζει τις βάσεις για την δημιουργία ενός συνόλου, που θα είναι ανταγωνιστικό και θα κυνηγήσει όσο δύσκολο και μακρινό φαντάζει, την παραμονή στην Γ΄Εθνική.

 

Πραγματοποιήθηκε χθες στην Κρεμαστή ο καθιερωμένος αγιασμός εν όψει της νέας σεζόν
Πραγματοποιήθηκε χθες στην Κρεμαστή ο καθιερωμένος αγιασμός εν όψει της νέας σεζόν


Ο πάτερ Νεκτάριος και ο πάτερ Μιχάλης,  έφεραν την ευλογία της εκκλησίας στο ανθρώπινο δυναμικό κι σκόρπισαν το αγίασμα σε όλους τους χώρους του γηπέδου και των εγκαταστάσεων, συνοδεύοντας κατά τον καλύτερο τρόπο την προσπάθεια που ξεκίνησε ήδη ο Φοίβος.

Στον αγιασμό εκ μέρους της Δημοτικής αρχής έδωσε το παρόν ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΡ Στέφανος Κυριαζής και εκ μέρος της ΕΠΣΔ ο πρόεδρος της επιτροπής πρωταθλήματος Χρυσόστομος Ψέλλας και φυσικά σύσσωμο το ΔΣ του Φοίβου.  

Ακολούθησε του αγιασμού η προπόνηση της ομάδας, με τον Σάββα Ορφανίδη να έχει στην διάθεση του  όλους τους παίκτες του, χωρίς κανένα απόντα. 

Oι παίκτες από την πλευρά τους έδειξαν καλή διάθεση γνωρίζοντας φυσικά πως θα πρέπει να δουλέψουν σκληρά για να μπορέσουν να κερδίσουν μια θέση στην ομάδα, αλλά και να ανταπεξέλθουν μελλοντικά στις δυσκολίες του φετινού πρωταθλήματος. 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ 
Ο Φοίβος βέβαια έχει σκοπό να συνεχίσει την καλή δουλειά που γίνεται στις Ακαδημίες του, στις οποίες ξεκινούν οι εγγραφές, ενώ την ερχόμενη εβδομάδα θα ανακοινωθούν και οι ώρες των προπονήσεων.

Η ανακοίνωση που εξεδόθη από τους υπεύθυνους των Ακαδημιών αναφέρει χαρακτηριστικά: 
«Η Ακαδημία μας ανακοινώνει την έναρξη των εγγραφών για την νέα αγωνιστική περίοδο. Οι εγγραφές από σήμερα και μέχρι και 23 Αυγούστου θα γίνονται στο στέκι της ομάδας μπροστά από το πνευματικό κέντρο της Κρεμαστής και από τις 24 Αυγούστου στα γραφεία της Ακαδημίας στο γήπεδο της Κρεμαστής. Από την επόμενη εβδομάδα θα ανακοινωθούν και οι ώρες των προπονήσεων».