Ρόδος για Γκάιδα: «Αργά ή γρήγορα, οι δρόμοι μας θα ξανασμίξουν»

Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τα όσα πρόσφερε στον σύλλογο τα τελευταία έξι χρόνια λέει η Ρόδος στον προπονητή και γυμναστή Δημήτρη Γκάιδα.

«Δεν λέμε αντίο, αλλά εις το επανιδείν», τονίζει στην ανακοίνωσή της η διοίκηση των «ελαφιών», υπογραμμίζοντας πως ο Δημήτρης Γκάιδας θα αντιμετωπίζεται πάντα ως μέλος της ποδοσφαιρικής οικογένειάς τους.

Η ανακοίνωση:    
«Η διοίκηση του Α.Σ. Ρόδος αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει και δημόσια από καρδιάς, τον γυμναστή και προπονητή Δημήτρη Γκάιδα, για όλα όσα πρόσφερε κατά τη διάρκεια των έξι ετών που εργάστηκε στον σύλλογο. 

Με το ήθος του, την εργατικότητά του, την αφοσίωσή του και την επιστημονική κατάρτισή του κέρδισε μία θέση στις καρδιές όλων εκείνων που είχαν την τύχη να συνεργαστούν μαζί του και θα αντιμετωπίζεται πάντα ως μέλος της μεγάλης ποδοσφαιρικής οικογένειας των «ελαφιών».  

 Η διοίκηση του εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της σταδιοδρομίας του. 

 Υ.Γ. Δημήτρη, δεν σου λέμε αντίο, αλλά εις το επανιδείν. Είμαστε βέβαιοι πως αργά ή γρήγορα, οι δρόμοι μας θα ξανασμίξουν». 

«Φορτσάρει» με τα μεταγραφικά 
Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι συζητήσεις των παραγόντων της διοίκησης της Ρόδου με αρκετούς ποδοσφαιριστές που είναι υποψήφιοι να φορέσουν τη φανέλα των «ελαφιών». 

Η προετοιμασία της ομάδας ξεκινάει την ερχόμενη Τρίτη και όπως όλα δείχνουν, ο Σάκης Δέδες θα έχει στη διάθεσή του έναν κορμό ποιοτικών ποδοσφαιριστών, που θα ενισχυθεί περαιτέρω στην πορεία.