Την Τετάρτη η διάθεση των διαρκείας του «Ροδίων Άθλησις»!

Το «Ροδίων Αθλησις» δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην παρουσία του κόσμου στις εγκαταστάσεις  του στους αγώνες που θα δώσει στο πρωτάθλημα της Α2 Κατηγορίας στο βόλεϊ των Ανδρών.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο –και παρότι αγωνίζεται σε υψηλή Εθνική κατηγορία- δεν έβαλε υψηλές τιμές στα διαρκείας και παρά το γεγονός των σημαντικών μεταγραφικών κινήσεων που έγιναν.

Η τιμή ιδιαίτερα των 40 και των 30 ευρώ, ωθεί και τον πιο απλό φίλο του βόλεϊ και της ομάδας, να πάρει το διαρκείας του, να έχει την θέση του και να παρακολουθεί άνετα τα παιχνίδια του «Ροδίων» στις εγκαταστάσεις του.

Αναλυτικότερα η ανακοίνωση που εξέδωσε για τα διαρκείας η ομάδα του «Ροδίων», τα οποία διατίθενται στο φίλαθλο κοινό από την ερχόμενη Τετάρτη, αναφέρει:

«Μετά την ολοκλήρωση 3 μεταγραφών, συγκεκριμένα των  Σακόγλου από τον ΠΑΟΚ, του  Σαρικεΐσογλου από τον   Παμβοχαικό και του Ηλία Θεοδόση από τον  Φοίνικα  Σύρου, αλλά   και την παραμονή όλου του βασικού κορμού αθλητών της περσινής χρονιάς, το ρόστερ έχει ολοκληρωθεί αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο μιας τελευταίας προσθήκης παίκτη, στη θέση του ακραίου.

Η Διοίκηση του «ΡΟΔΙΩΝ  άθλησις»  ενημερώνει  τους φίλους της ομάδας και του βόλεϊ ότι από την Τετάρτη, 1 Αυγούστου 2018,  θα είναι διαθέσιμες οι κάρτες διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2018-19. Οι κάτοχοι καρτών, θα έχουν δικαίωμα εισόδου σε όλους τους αγώνες της κανονικής διαρκείας του πρωταθλήματος (7 αγώνες) , σε όλους τους αγώνες των πλέι οφ ( 3 αγώνες) καθώς και σε όλους τους αγώνες της πρώτης φάσης του Κυπέλου (1-3 αγώνες )

Οι κατηγορίες των εισιτηρίων θα είναι οι εξής:
1. Κατηγορία Gold, κόστους 100€ . Οι κάτοχοι της συγκεκριμένης κάρτας θα έχουν τη δυνατότητα επιλογής θέσης και  στη διάθεσή τους  δωρεάν ρόφημα και  δωρεάν διαφήμιση της εταιρίας τους στα έντυπα της ομάδας.

2. Κατηγορία Black, κόστους  40€. Οι κάτοχοι της συγκεκριμένης κάρτας θα έχουν τη δυνατότητα επιλογής θέσης.

3.Κατηγορία  Sport, κόστους  30€ .Η κατηγορία αυτή αφορά αθλητές του βόλεϊ όλων των σωματείων με ηλικία από 14 ετών και άνω .Οι κάτοχοι της συγκεκριμένης κάρτας θα έχουν της δυνατότητα επιλογής θέσης. Οι δυο τελευταίες κατηγορίες  θα διατίθενται στους ενδιαφερόμενους  μέχρι 31 Αυγούστου 2018  με έκπτωση 10€ ( Black 30€ και Sport 20€).

Όσοι επιθυμούν να επωφεληθούν της έκπτωσης μπορούν να προ- κρατήσουν κάρτες διαρκείας και να επιλέξουν τις θέσεις τους, επικοινωνώντας με τη γραμματεία του «ΡΟΔΙΩΝ άθλησις» στο τηλέφωνο 2241001400 ή μέσω της σελίδα μας στο Facebook, «Ροδίων Άθλησις-βόλεϊ  (https://www.facebook.com/ravolleyball/ )δίνοντας τα στοιχεία τους μέχρι 31 Αυγούστου.

Ένα νησί!
Μια ομάδα!
Ένα όνειρο!
Ροδίων είσαι ...μαζί γράφουμε ιστορία!»

ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟΥ ΑΚΡΑΙΟΥ
Στο μεταξύ οι επαφές της Διοίκησης της ομάδας με γνωστό ακραίο, ο οποίος  θέλει να έρθει να αγωνισθεί στη Ρόδο με τα χρώματα του «Ροδίων», βρίσκονται ήδη σε πολύ καλό δρόμο. Οι ιθύνοντες του συλλόγου κρατούν το όνομα του καλά φυλαγμενο, για ευνόητους λόγους.

Όπως ειπώθηκε σχετικά χθες, δεν αποκλείεται αύριο να υπάρξει ακόμα και επίσημη ανακοίνωση για την απόκτηση του, ολοκληρώνοντας με αυτό τον τρόπο το ρόστερ του «Ροδίων» για την φετινή Α2.