Δυνατά φιλικά στην Αθήνα για τον ΑΟ Κολοσσός

Οι γεννηθέντες το 2003 αθλητές του ΑΟ Κολοσσός αναμένεται να ταξιδέψουν τον Σεπτέμβριο στην Αθήνα προκειμένου να δώσουν μία σειρά από φιλικούς αγώνες, εν όψει της έναρξης του τοπικού πρωταθλήματος.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, η ομάδα παίδων του ΑΟ Κολοσσός, με προπονητή τον Στάθη Βλαχοδήμο, θα μεταβεί στην πρωτεύουσα προκειμένου να δώσει δυνατά «τεστ» προετοιμασίας αλλά και για να αυξήσουν τον αριθμό των αγώνων κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου ο οποίος σε γενικές γραμμές θεωρείται μικρός αν περιορίζεται μόνο στο πρωτάθλημα Δωδεκανήσου.

Μάλιστα, υπάρχει μία σκέψη στο σχεδιασμό της επόμενης σεζόν να γίνει κι αντίστοιχο event εδώ στη Ρόδο λίγο πριν ολοκληρωθούν οι γιορτές των Χριστουγέννων και ανοίξουν και πάλι τα σχολεία. Αλλά αυτό είναι ακόμη υπό συζήτηση…

Όσον αφορά το ταξίδι στην Αθήνα, έχει κλειστεί φιλικό με τα εκπαιδευτήρια «Πλάτων», με τα οποία έχει αναπτυχθεί μία πολύ καλή συνεργασία, μέσω και του ομοσπονδιακού τεχνικού, Χρίστου Σγουρίτσα.

Υπενθυμίζεται ότι ο «Πλάτων» είχε συμμετάσχει και στο junior basketball festival, που διοργάνωσε για πρώτη φορά φέτος ο Κολοσσός, με την ομάδα μίνι.

Από κει και πέρα, συνεχίζονται οι επαφές για τα άλλα δύο ή τρία φιλικά, με μεγάλους συλλόγους της Αθήνας, όπως ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ.